2777
2789

من خودم داستان بچه ی مرمری ۱۳۷۲رو خوندم اتیش گرفتم واقعا سوختم براش هنوزم ناراحتم امیدوارم خدا ب دل مادرش صبر بده اون بچه گناهی نداره. 

و اینکه دوست داداشم چندروز پیش تصادف کرد با موتور و مرد از سرکار تو بارون با موتور برمیگشت پلیس جلوشو گرفت میخولستن موتورشو بخوابونن اینم مگه چقد حقوق میگیره که با تاکسی و ماشین میهواست بره و بیاد در میره از دست پلیس و تصادف میکنه گارد ریل میشکنه میره تو کبدش ، پسر ۲۶ساله میمیره . بگردم الهی براش . انقد گریه کردم و حالم بد شد براش شب عروسی دعوت بودیم نرفتم بخاطرش عکسشم میزارم حالا . شمام بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق اولم رو گرفتن شعر شبامو ربودنحسی که برای من بود با دروغ ازم گرفتنمیگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیستاره به خدا که راسته عشق من ولی دیگه نیستمیخواستم ازت جدا شم ولی اشکات نمیذاشتنقلب من اروم نداشتش چه دل ساده ای داشتممیگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیستاره به خدا که راسته عشق من ولی دیگه نیستمیخواستم ازت جدا شم ولی اشکات نمیذاشتنقلب من اروم نداشتش چه دل ساده ای داشتمازم بریدی تویی که گفتی میمونیبی تو میمیرم تو که اینو خوب میدونیبهم میگی که سختی این عشق دو روزهچطور تونستی بری که قلبم بسوزهمیشینم اینجا تاکه اسمون به حال دل غریبم همیشه هر دم ببارهبا رفتن تو دیگه هیچوقت دل نمیدم دیگه نمیخوام اخه از دنیا بریدم

پستی ک خودم تو تاپیک ی خانمی گذاشتم اشکم اومد شکست عشقی😔😔

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

سهم صلوات روزانه واسه کاربری که سرطان داشت از اخرم فوت شد بچه ها هنوز تاپیکشو بروز میکنن براش صلوات میفرستن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

و تاپیکایی که برای فوت بچه هاشون میزنند

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

اون دختره که به خاطر چند تا میوه با مادر شوهرش دعواشون شده بود .مادرشوهره دستشو زخمی کرده بود هر از گاهی ذهنمو مشغول میکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سهم صلوات روزانه واسه کاربری که سرطان داشت از اخرم فوت شد بچه ها هنوز تاپیکشو بروز میکنن براش صلوات ...

می می ناز ؟اره واقعا خیلی سخته بری تاپیک کسی که قرار نیست لایکت کنه و جواب بده ولی یروزی مث همه ی ما زنده بوده و تاپیک میزاشته

می می ناز ؟اره واقعا خیلی سخته بری تاپیک کسی که قرار نیست لایکت کنه و جواب بده ولی یروزی مث همه ی ما ...

اره می می ناز

اون خانمی که خواهرزاده ش افتاد تو دیگ نذری و فوت شد خیلی دردناک بود

یه تاپیکم درباره می می ناز خوندم که فوت کردن. واقعا غصه خوردم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!