2777
2789
عنوان

خانوما بیایید کمک برای خریدن ی کادویه فوق لاکچری

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 58 پست
بزن قدش👌

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
آره درسته  فقط میخواهیم خونمون دعوت کنیم زشت نیس تو خونه بهش گل بدیم😬

خونتون که نه بهش یه کادوکوچیک بده دیگه مجبوری

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سوال برام پیش اومده البته میتونی جواب ندی 

ولی این هدیه به این گرونی به چه مناسبت هست ؟ 

شما تو تاپیک های قبلیت گفتی  یک دهم این مبلغ رو برای خودت خرج نمیکنی جالبه که چطور برای یک دوست تا چند صد میلیون هم خرج میکنید 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
دوستم ممنون از پیشنهادت ولی میگم بچه مدرسه ای و دانشجو نیس😁

خودنویس خیلی هدیه نفیسی هست خیلی هم مارکهای گرون که حدودا ۱۰ یا ۱۵ میلیون معمولیش هست ، دکترا و وکلا ، مدیران معمولا خودنویس های مارک دارن 

دوست شوهرمه تو کار شوهرم خیلی کمکش کرده و همین طور اول زندگیمون  ما هم فعلا دستمون تنگ ولی ان ...

ان شالله 🙏🏻

دوستم ممنون از پیشنهادت ولی میگم بچه مدرسه ای و دانشجو نیس😁

دوست جونی خووووودنویییسسسس یه خودنویس مارک که خیلی هم گران‌بها خواهد شد و ارزشش از اون ساعت برندا و کمربند چرم‌ اصل‌ها کم‌تر نیست و هر آدم باکلاس و لاکچری یک عدد باید در کیف یا جیبش داشته باشد و با جعبه‌ای چرم و ارزشمند آن‌را می‌خرند رو می‌گم😎

روان‌نویسی که از لوازم تحریری می‌خرن نمی‌گم که😁

💙صدا کن مرا... 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من انقدر نی نی سایتی ها رو دوس دالم

فدا ت شم گلم دل به دل راه داره    

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.