2777
2789
عنوان

بیمارای خانم دکتر معصومه یونسی بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 213031 بازدید | 8034 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوامل ایجاد کیست تخمدان - سیکل قائدگی نامنظم Irregular menstrual cycles - نامتعادلی هورمونی Hormona ...

سلام یعنی برای واریکوسل که حرکت صفرباشه هم جواب میده برادرم طفلی ۱۴ساله بچه نداره کلی دوا درمون کرد نشد

رهایی جون این رژیم غذایی پانزده روزه, با توجه به نوع بیماری برای هر شخص, مدت متفاوتی داره. برای بعضی ...

عزیزم منظور از سالاد مخصوص  تو رژیم چیه ؟ و مربا خیار بوته ای چطوری درست کنم

سلام خانوم ها کسی میدونه دکتر یونسی خراش آندومتر با بی حسی انجام میده یا حتما باید با بیهوشی باشه؟&n ...

شماره مطب دکتر یونسی دارین ؟ اگه کسی داره بفرسته دوستان ؟ دکتر خوبیه کسی ازش نتیجه دیده ؟ الانم هستن ؟

شماره مطب دکتر یونسی دارین ؟ اگه کسی داره بفرسته دوستان ؟ دکتر خوبیه کسی ازش نتیجه دیده ؟ الانم هستن ...

شماره آقای خسروی رو دارم ایشون وقت میدن براتون میذارم با ایشون تماس بگیرید .

09128477832