2777
2789
عنوان

بیمارای خانم دکتر معصومه یونسی بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 213031 بازدید | 8034 پست
هلنا جون خانم دکتر در استان فارس پرواز به لارستان دارن و میرن شهر "مهدیه و مهدیار" یعنی گراش برگشت خانم دکتر 29 تیرماه که مطب نیستند. باید برای فرداش یعنی سه شنبه از مطب کارگر وقت بگیری. جزئیات رو از مبایل مطب میتونی 24 ساعته بپرسی. پاسخگو هستند.
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلساجون چرا اینقدر زود رفتی مطب؟ دو ساعت زودتر؟ به لیست بیماران اینترنتی نگاه میکردی بعد میرفتی. برای هفت نوبت داشتی خوب ده دقیقه زودتر میرفتی بهتر نبود.
سلام دوستان طاعاتتون قبول یه سوال داشتم از متین جون و ملی جون .. میگم دکتر یونسی برای زایمان طبیعی ببخشید اونجا رو هم تیغ میزنه؟؟ چند تا بخیه می خوره؟
خداجونم به حق علی اصغر امام حسین، دامن همه منتظرا رو سبز کن ...
مریم جون خوبی بستگی داره به سایز نی نی و اندازه لگنت و شرایط خروج نی نی. زمان خروج مهمه که دکتر باشه که اتفاقی برای مادر یا نی نی نیفته. اگر لازم بشه و فضا برای خروج کم باشه حتما دکتر اینکار رو میکنه که سایر بافته های اطراف آسیب نبینه چون در خیلی مواقع که دکتر حضور نداشته مثل زایمانهای خونگی یا در بیمارستان بدون حضور جراح زنان منجر به حوادث ناجور شده.
مریم جون سعی کن هر روز شکمت رو با روغن زیتون یا روغن های محلی چرب کنی و پیاده روی داشته باشی و ورزشهای دوران حاملگی را داشته باشی.
من سونو واژینال رفتم خدا رو شکر سالم بودم.اما ای یوای رو تصمیم گرفتم ماه دیگه اقدام کنم
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
رز 22عزیز شرح حالت و خوندم خیلی اذیت شدی یه خسته نباشی بهت میگم و از صمیم قلب ارزو میکنم که همه چیز با موفقیت انجام شده باشه و دو هفته دیگه جواب مثبت بگیری .
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سلام بچه ها من می خوام ای یو ای کنم روز 28 تیر که پریود بشم خانوم دکتنر گفتن معمولا روز 15 پری انجام می دن منم اون روز یه مسافرت ضروری دارم نمی تونن جمعه یا شنبه حدود یکی دو روز زودتر انجام بشه؟
خدایا شکرت
فاطمه جونم اوره جنین فریزی احتمالش بیشتره ولی بنظرم همش خاست خداس وای ینی یبارمامان شدی؟؟؟؟! نمیدونم والا چ بالایی آوردن گفتن جنینات داغونه منم سپردم بخداااا اناجونم فدات این راه همش پرازسختیه خداکنه جواب بگیریم کافیه راستی من دیروز انتقال دادم برام دعاکنید ممنونممممممممممم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام ب همگی رز عزیزم از صمیم قلبم ارزو دارم ک مادر شده باشی عزیزم اونم ی دوقلوی ناز اوا جان شما چ خبر کی میری از ان شالله ؟
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
سلااااام دلسااااا جوووووونم خوبی عزیزم ؟؟؟ ماشالله ستاره سهیل شدی عزیزم ان شالله ک این ماه مامانی عشقم
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم