2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.چشمت روشن ایشاله خوش قدم باشه..پسره منم یکم چشمش زردی داشت مهتاب زدیم بالای سرش 2-3روزه خوب خوب شد.اما اگه زیاد باشه زردیش بهتره ببریش دکتر نگاه کنه دراکثرمواقع بیمارستان بستری میکنه.هوای اتاقم معمولی نگهدار.نه خیلی سرد نه خیلی گرم.

عزیزم حتما ببر دکتر آزمایش بگیرن ازش اگه زردیش بالا باشه بستری می کنن من پسرم زردی داشت تا دکتر دیدتش گفت لباساشو در بیارید اینقدر لباس تنش نکنید برای زردیش بده بعد از مرخص شدن از بیمارستان هم قطره شیر خشت تجویز کرد زود به زود هم شیر بهش بده تا زردیش دفع شه.

قدمش مبارک گرمیجات نخور .گوشت قرمز نخور عرق کاسنی .کیالک بخور هم نی نی رو باعرق بشور نی نی رو گرم نگه ندار.ماهی ومرغ بخور.لیمو شیرین خودت خیلی بخور.خنک استفاده کن .نی نی رو با شیر گاو بشور .اگه بالای دوازده هم هست حتما بزاری زیر مهتابی .یا ببرین بیمارستان یا از لوازم پزشکیا کرایه کنین 

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  

قطره بیلی ناستر هم بی تاثیر نیست هر 8 ساعت 5 قطره من میدادم زود به زود شیرش بده ولی حتما باید چک بشه که بالا نره .اگه بالاست بهتره بستریش کنی یکی دوروزه خوب میشه

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین