2777
2789

سلام دیشب توی اون تاپیک صلوات برای شهید هادی یه عده‌ای گفته بودن مشکلشون کار و پول هست منم اون آگهی رو گذاشتم گفتم شاید خدا خواست و به این واسطه مشکلشون حل شد ولی دوست نداشتم بحث تاپیک را منحرف کنم گفتم بیام اینجا بگم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آگهی ثبت نامش هزینه ای نداره اما چند مرحله گزینش داره امیدوارم که اونایی که بیشتر بهش احتیاج دارن تایید و استخدام بشن

انجمن صنفی بازاریابان تهران زیر نظر وزارت کار و رفاه اجتماعی اقدام به استخدام در واحد اپراتور نموده است.

شرایط اولیه

داشتن سن قانونی 18سال تمام

آشنایی اولیه با ابزارهای ارتباطی و اینترنتی در جهت انجام امور اپراتوری

_اپراتور موظف است روزانه 3ساعت در اپلیکیشن واحد اپراتور آنلاین و در دسترس باشد.

_اپراتور موظف است در صورت نیاز به مرخصی مراتب را 24ساعت قبل به اطلاع سرپرست خود برساند.

_اپراتور تنها وظیفه انتقال سوالات مطرح شده توسط کاربران در اپلیکیشن به سرپرست واحد خود را دارد و حق هیچگونه تغییر یا ویرایشی در پیام های ارسال شده از سوی کاربران را ندارد.

_حقوق اپراتور ماهیانه 1/200/000تومان میباشد که به صورت روزانه در انتهای روز کاری به شماره حساب تعریف شده توسط متقاضی در فرم پرداخت میشود.

_پس از انتهای ماه دوم فعالیت به اپراتور بیمه تکمیلی تعلق خواهد گرفت.

-پس از سه ماه به اپراتور بیمه تامین اجتماعی تعلق خواهد گرفت.

-کار بصورت غیرحضوری و در منزل انجام خواهد گرفت و نیازی به حضور در دفتر نیست.

-کار فروش یا بازاریابی نیست

جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق تل_گ_رام پیام بدید

ایدی تل_گ_را_م:

@sanja101

انجمن صنفی بازاریابان تهران زیر نظر وزارت کار و رفاه اجتماعی اقدام به استخدام در واحد اپراتور نموده ...

این بوووود در مورد استخدام اپراتور پاسخگوی اینترنتی در اپلیکیشن انجمن صنفی بازاریابان تهران هست من هفته  پیش بعد از چند روز تحقیق تصمیممو گرفتم و ثبت نام کردم 

سلام.منم این آگهی رودیدم.شمام ثبت نام کردی؟میشه توضیح بدی؟

آره ثبت نام کردم هزینه ای هم نداشت چند مرحله گزینش گذروندم نمرهام که خوب شد برام لینک عقد قرارداد فرستادن که درخواست کتبی تقاضای کار و کپی کارت ملیمو براشون بفرستم فرستادم فعلا در دست بررسیه

آره ثبت نام کردم هزینه ای هم نداشت چند مرحله گزینش گذروندم نمرهام که خوب شد برام لینک عقد قرارداد فر ...

کجاباید ثبت نام کنم؟چجوری درخاست کتبی و فتو کارت ملی فرستادی؟اینترنتی؟

باشه
کجاباید ثبت نام کنم؟چجوری درخاست کتبی و فتو کارت ملی فرستادی؟اینترنتی؟

برای ثبت نام به این آی دی @sanja1o1 تو تل_گر_ام ام پیام بده بقیشو هم وقتی ثبت نام کنی تو پنل کاربریت مرحله به مرحله توضیح داده