2777
2789

بالاخره منم تاپیک جاری وخانواده شوهرم زدم   

خانومافرداخانوادهامون دعوتمونن 

وجاریه باردارمم هس وحرفم اینکه جاریم دیابت بارداری داره براش چی درس کنم ؟

هرچی فک کردم چیزخوشمزه ای به ذهنم نیومد

یه غذای خوشمزه بگین تابراش بپزم 

ممنون 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگم چقدر مهربون و مهمان‌نوازی که حواست به همه هست😊

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

از خودشون بپرسید  ک چی هوس کردن  یا  چی براشون ضرر نداره ... اینطوری محبت و توجه تون  رو هم  رسوندید بهشون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

والا خودم هیچ اطلاع ندارم ازدیابت بارداری وتغذیشون 

اظرافمم نداشتم همچین موردی 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

از خودشون بپرسید  ک چی هوس کردن  یا  چی براشون ضرر نداره ... اینطوری محبت و توجه تون ...

سریای قبل همین کاروکردم 

تااینکه معلوم شددیابت داره

اونم اطلاعاتش کمه دراین مورد

شایدغذایی گف که خدای نکرده براش ضرر داش 

الان بهش زنگ بزن بگو تو بارداری مهمون خاصمونی . پس خودت چنتا غذا بگو تا یکیشو مخصوصت بپزم.

گفتم توپست بالاتر