خانومx مدیر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 449 عنوان کسایی که خودکشی کردن بیان خواهشا | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 35 پست بعد از اینکه حالتون خوب شد پلیس ازتون چی پرسید و چیکار کردن؟ 1397/12/19 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومx مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 449 خواهش میکنم فقط کسایی که میدونن جوابمو بدن،حالم اصلا خوب نیست نمیتونم جواب بقیه رو بدم
خانومx مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 449 اگه میخوای خودکشی کنی که نمیری نکن یدرصد فک کن اونجوری نشه کردم و نمردم ،الان بیمارستانم،گفتن اول باید روانکاو بیاد ببینه و بعد قاضی بگه تا مرخصت کنیم
aviniii عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2718 عزیز دلم سوال میکنه ببینه واقعا خودت اینکارو کردی یا کسی وادارت کرده و از خانوادتم دلیل کارتو میپرسن و بعد ارجاع ب روانپزشک و مشاوره و ازاینا برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
نکارمامان عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 843 کردم و نمردم ،الان بیمارستانم،گفتن اول باید روانکاو بیاد ببینه و بعد قاضی بگه تا مرخصت کنیم چرا عزیزم؟
مامان__سنجد عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17297 کردم و نمردم ،الان بیمارستانم،گفتن اول باید روانکاو بیاد ببینه و بعد قاضی بگه تا مرخصت کنیم لابد مبخوان انگیزتو بدونن و ببین وسیله خودکشی رو از کجا تهیه کردی اگرم تو انظار عمومی اینکارو کردی ک جرم داره اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
queenofpain عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 6140 برای من پدرم با پول و پارتی بازی از بیمارستان درم اوردن که ی وقت پرونده برام درست نشه که مشکل روحی روانی داره ...نمیدونم ممکنه چه سوالی بپرسن عزیزم I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
nilgonnnn_hesekhob عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 2693 من ی قرصی میخورم توی توضیحاتش نوشته اصلا میخوایید فقط خودکشی به صرف جلب توجه کنید این قرص اصلا مناسب نیست چون فورا رتته میشید
خانومx مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 449 عزیز دلم سوال میکنه ببینه واقعا خودت اینکارو کردی یا کسی وادارت کرده و از خانوادتم دلیل کارتو میپرسن ... شلاق و زندان نداره؟برام پرونده سازی نمیکنن؟اخه من دانشجوام میترسم اخراجم کنن
nilgonnnn_hesekhob عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 2693 شلاق و زندان نداره؟برام پرونده سازی نمیکنن؟اخه من دانشجوام میترسم اخراجم کنن همینشون مونده ادمی که خودکشی کرده رو شلاق بزنن یا ببرن زنداناکثر ادمایی ک خودکشی میکنن روحیشون بده دست خودشون نیست کاریت ندارن نترس
پروازدراسمان عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 3418 من ی قرصی میخورم توی توضیحاتش نوشته اصلا میخوایید فقط خودکشی به صرف جلب توجه کنید این قرص اصلا مناسب ... رتته چیه؟
aviniii عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2718 شلاق و زندان نداره؟برام پرونده سازی نمیکنن؟اخه من دانشجوام میترسم اخراجم کنن نه باباااااااااااونا میگن ک جون انقد عزیزه تو چرا خواستی سلبش کنی حالا شلاق بزنن ک دردت بگیره یا زندانت کنن ک چیبرا پرونده نمیدونم چون پروندت تو بیمارستان هستاحتمالا سابقه روحی روانی باشه برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
ملپه عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 815 من ی قرصی میخورم توی توضیحاتش نوشته اصلا میخوایید فقط خودکشی به صرف جلب توجه کنید این قرص اصلا مناسب ... چه قرصیه ؟ قرص برنج ؟
nilgonnnn_hesekhob عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 2693 چه قرصیه ؟ قرص برنج ؟ نه گلم قرص افسردگیه قرص برنج که بعنوان درمان ب کسی نمیدن