2777
2789
عنوان

لعنت به این منافذ باز صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 34 پست
باهات همدردم اسی جون

اعتراف میکنم تو هر تاپیکی که اسی میدیدم فکر میکردم اسم یه کاربره.بعد میگفتم چقدر فعاله این کاربر.بعد متوجه شدم منظورتون استارتر هست😁😁😁

خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر داره واقعا ؟؟؟

نیدلینگ واسه زنای بالای ۴۵ساله که پوستشون داره میوفته طراوت خودشو داره ازدست میده بانیدلینگ کلاژن ساژی میکنه سلول های جوانسازی تحریک میکنه پوستت خوب میشه اگه ازالان نیدلینگ کلی پوستت عادت میکنه باید سالی یکی دوبار انجام بدی تا پوستت زیبا و شاداب شه اینجوری دیگه تا۴۰_۵۰سالگیت سلولای پوستت میمیره هیچی روپوستت جوتب نمیده

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺

برای روی بینی

یکم پودر دارچین و اب رو قاطی کن، خمیر که شد بذار روی بینیت، در حد ۳۰ ثانیه کافیه

ولی اثرش خیلی خوبه

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
اعتراف میکنم تو هر تاپیکی که اسی میدیدم فکر میکردم اسم یه کاربره.بعد میگفتم چقدر فعاله این کاربر.بعد ...

دقیقا.منم مثل شما یه زخم خورده ام😀😀😀اولین بار که دیدم یه نفر گفته بود اسی فکر کردم خیلی مشهوره😂😂😂

اما میگن چربی پوست خوبه ها.باعث میشه پوست دیرتر چروک بشه

اره پوستایی که چربه ذخیم ترم هست و دیرتر چروک میشه ولی پوستای خشک نازک ترند و زود چروک میشن 

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺