2777
2789
عنوان

عمل بلفاروپلاستی یا پف چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 12282 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لطفا گول تبلیغات رو نخورین!!!  بنده تازه اومدم نی نی سایت که از دوستان سوال کنم برای خر ...

سلام خوبین چشاتون بهتر نشد منن 5 ماهه عمل کردم چشان ریز شده و پلکم اونده پایین 😢

سلام لطفا گول تبلیغات رو نخورین!!!  بنده تازه اومدم نی نی سایت که از دوستان سوال کنم برای خر ...

سلام عزیزم چشمتون چی شد منم عمل کردم چشام گود شده و فاصله پلکم با ابروم کم شده بهتر نشد چشم شما

درودعزیزدل منم بلفاروکردم وناراضی ام شماموفق به ترمیم شدین گلم ؟؟کدوم دکتر؟

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 
سلام خوبین چشاتون بهتر نشد منن 5 ماهه عمل کردم چشان ریز شده و پلکم اونده پایین 😢

درودعزیزدل منم مشکل شمارودارم افسرده شدم شمابرای ترمیم چیکارکردی🥺

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 
دکتر حسین زاده کاراشون اینستا ببینید خواهر خودم‌میخواد پیش ایشون عمل کنه

سلام گلم خواهرتون پیش دکترحسین زاده عمل کردن به من گفتن ابلفضل حسین زاده خوبه کارش متخصص چشم پزشکی هست اما من هنوز نرفتم کاراشونوببینم

سلام گلم خواهرتون پیش دکترحسین زاده عمل کردن به من گفتن ابلفضل حسین زاده خوبه کارش متخصص چشم پزشکی ه ...

سلام عزیزم ببخشید شما پیش دکتر حسین زاده عمل بلفارو کردین راضی بودین؟ من دنبال یه دکتر خوبم نمونه کاراشون خوب بوده برای شما هم راضی کننده بوده؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم ببخشید خواهرتون پیش دکتر حسین زاده عمل بلفارو کرد راضی بودن؟ ممنون میشم جواب بدین

خواهرم عمل کرد حقیقتا خیر تصمیم به عمل مجدد داره . دکتر پر دل جرات نبود کم برداشته بود از پشت پلک.