2777
2789
عنوان

خانم های خوش لباس بیاین تو

187 بازدید | 8 پست

سلام به همه ی خانم های گل خسته کار عید نباشین من یه مانتو گرفتم بین کرم و طلایی گیپوره و بلنده میخواستم ببینم شلوار چی ست کنم چه کیفی چه کفشی چه روسری لطفا راهنمایی کنین متشکرم 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

فاطمه ساداتیان هستم مشاورتغذیه ومدرستربیت بدنی ومربی فیتنس با توجه به وقت باقی مونده تاعید وهزینه های سرسام اور فیتنس حرفه دراکادمی ها قصد دارم باشیوه های سالم خوری بدون محدودیت وگرسنگی وورزش های هوازی ساده درمنزل دوستانی که وقت وهزینه باشکاه روندارن راهنمایی کنم درضمن مخالفت صددرصد با دموش و قرص و کالری شماری وقیه روش ها دارم اثیات وزن ندارن ومشکلات کوارشی که بعد ها ظاهرمیشه دوستانی که میخوان باروش وپیگیری روزانه خودم کاهش وزن وسایز داشته باشن حتی توهمین ده روز فرصت به ایدی تلگرامم مراجعه کنند وگفته شه از نی نی سایت فقط دوستان خانم m-nnnn90@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلو بازه نه گشاد نیس بلندیش تا یکم بالتر از قوزک پاس 

با کرم همه رنگها قشنگ می شن، روسری که کرم و زرشکی باشه، کرم و آبی باشه، سرخابی هم قشنگ می شه، شلوار جین یا ساپورت بهترین گزینه هست، اما شلوار سفید هم خوشگل می شه

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....