2777
2789
عنوان

کیا کهنه میبندن پای نی نیاشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 59 پست
شرمنده ی باردیگ‌میگی؟متوجه نشدم

ببخشید گوشیم خیلی قاطی میکنه تو نوشتن میگم من زمانیکه جیش میکنه محافظ رو میشورم می ذارم آفتاب بخوره دوباره استفاده میکنم

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
پرگام جون همیشه بچه رو کهنه میکنی؟

تو خونه اره

شبا پوشک میکنم فقط

یا مثلا واکسن اینا بزنم

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود زود عوض میکردم تا جیش میکرد

ازکجا میفهمی کی جیش میکنه؟باز پی‌پی رو میشه فهمید از ژست بچه

البته الان دخترمن۱۴ماهشه ۲ساعت یبارعوض میکنم خوبه پسم نمیده.بستگی داره چقد مایعات میخوره خب

عزیزم ادرار ازش رد میشه دیگه چه فرقی داره

خب شما میگی هر۲ساعت

من جیش کنه سریع عوضش میکنم

محافظ بزارم ۲ساعت باشه مشکلی نداره؟

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین
کهنه چرا میزاری؟؟بهداشتی نیس 

اتفاقا دکتر خودش پیشنهاد کهنه رو میده مگه اینکه پزشکی که می خری درجه یک باشه

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
تو خونه اره شبا پوشک میکنم فقط یا مثلا واکسن اینا بزنم

من یه راهی از بچه های سایت شنیدم گفتن داخل پوشک هارو در اوردن به جاش کهنه گذاشتن داخلش خیلی خوبه بوده حتی قابل شستنم هست منم اینکارو کردم واقعا همین طور بود فقط وقتی در میاری بشور بعد خشک شه بعد توش کهنه بذار با محافظ کهنه هم بچه نم نمیده هم خودش راحته

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

کهنه کردن خیلی هم بهتر و بهداشتی تره 

من بچه هام بزرگن ولی شنیدم تمام این پودر جاذب و مواد شیمیایی داخل پوشک کامل روی دستگاه جنسی بچه اثر میذاره اینهمه نازایی و بیماری جورواجور یکی از علتهاش همینه

من یه راهی از بچه های سایت شنیدم گفتن داخل پوشک هارو در اوردن به جاش کهنه گذاشتن داخلش خیلی خوبه بود ...

عکسشو میدی ببینم چطوره؟