2777
2789

ارتباطی نداره خیلیا ندارن

شیر با تولد نوزاد شروع به تولید میشه مخصوصا وقتی مادر صدایه گریه نوزاد رو بشنوه خودبه خود هورمون شیر ترشح میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زایمانتون طبیعیه که اصلاااا جای نگرانی نیست. در اثر فشار های موقع وضع حمل مجرای شیر به تدریج باز میشه. 

اگرم سزارین هستید که بازم موردی نیست. اونم بعد تولد بچه قطعا به تدریج ترشحش شروع میشه. لزومی نداره از الان ترشح داشته باشید.

اما پیشنهاد میکنم روزی دو بار حداقل سینه هاتون رو با روغن خوبی ماساژ بدید که آماده بشه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
رازیانه را شنیده بودم فقط

رازیانه واقعا عالیه برای شیر. من بچه اولم پسر بود و کم و بیش میخوردم. اما بعدها اینجا خوندم اگر بچه پسر باشه نباید خورد. هر چند من از دکتر طب سنتی پرسیده بودم و ایشون گفت بچه چه پسر چه دختر هورمون جنسیتی نداره که روش اثر بد بذاره.

یه چیزهایی واقعا شیر رو راه می ندازه و روزهای اول زیاد بخور....

شیر هویج

آب هویج

آش با حبوبات بدون نفخ

آبگوشت

سیرابی

شیر

دلستر

آب، حداقل هشت نه لیوان در روز

چای بسیار کم رنگ

کره

روغن زیتون

سالاد کاهو

عدسی که ماش هم داشته باشه

البته بعد از بعضی هاش باید چای نبات بخوری.

وقتی بچه به دنیا اومد بخورم یا از الان شروع کنم؟ 

نه، دنیا اومد....بعد از تب شیر....مثلا روزهای ششم یا هفتم زایمان.

البته از روز اول آش و آبگوشت و کباب و آب آناناس بخور....زیاد هم شیرش بده...بذار هم زردی نگیره، هم شیرت راه بیوفته.

پمپ شیر خریدی؟ شیر دوش منظورمه.