2777
2789
عنوان

شاید به دردتون بخوره

326 بازدید | 15 پست

عزیزان نزدیک 10 روز هست یه ویروس سرما خوردگی جدید اومده ک با بدن درد همراهه و مدت نقاهتش هم یخورده طولانیه،، عزیزان تا اونجایی ک میتونید سعی کنید از دارو شیمیایی کمتر استفاده کنید و بجاش اگر بدن درد و استخون درد اومد سراغتون، از جوشونده ی گزنه  استفاده کنید. این دارو کاملا مثل آب رو آتیش عمل میکنه و برای گلو دردتون هم چهار تخمه بخورید و هیچ دارویی برای آبریزش بینی نخورید بذارید تا مریضی از این طریق از بدنتون خارج بشه. 

به امید خدا که همیشه سلامت باشید. 🙏♥️🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث اینکه من به همین مبتلا شدم علایم سرماخوردگی خفیف دارم ولی بدن درد شدید انگار کتک خوردم یه هفته اس خوب نشدم 😕

من یه رنگ توی پالت نقاشیم کم دارم اونم خوندشمنامه 👿
اااا ویروس جدید...برادر من دو روز بدن درد داره مرسی بابت اطلاع رسانیتون و معرفی دارو ها

خواهش میکنم عزیزم، منم دو سه روزه درگیرم، درد هام تموم شدن ولی هنوز آبریزش رو دارم  ، به امید خدا ک داداشتون زود خوب شه 

من الان ۲۵روزه درگیره این ویروسم 

دخترم و پسرو همسرمم ۲۰روزه ازم گرفتن 😭😱😭😭😭😭😭

چندین بار دکتر رفتیم اصن انگار ن انگار 

چهار تخم و اویشن و شربت بنفشه و جوشونده بنفشه  هر چی ک فکرشو کنید امتحان کردیم خوب نمیشیم 

من الان ۲۵روزه درگیره این ویروسم  دخترم و پسرو همسرمم ۲۰روزه ازم گرفتن 😭😱😭😭😭😭😭 چندین ب ...

آخه یی پناه بر خدا. جوشونده ی گزنه هم حتما امتحان کنید، 

موقعی ک این جوشونده رو میخورید، بعد از چند دقیقه شروع ب عرق کردن میکنید، باید حتما برید زیر پتو و در نیایید تا بودنتون کامل عرق کنه و کوفتگی در بیاد، اگه بتونید جوشونده رو با شیر درست کنید بهتر هم هست. 

به امید خدا زود خوب بشید 🙏