2777
2789

سلام هفته ۳۴بارداری هستم ازدیروز انقباض دارم وقتی به پهلو مخصوصا پهلو چپ می خوابم تنگی نفس وکمی درد دارم.البته این چندروز خیلی کارکردم.انقباض هام یکسره هست  بدون دردولی به پهلو نمیتونم بخوام کمرم ودنده هام درد میگیره.هر نیم ساعتی ۵_۶دقیقه انقباض دارم شاید بیشتر باشه تکون های بچه خوب کامل قابل تفکیک برام.دیشب حالت تهوع داشتم.

برودکترهرچی سریع تر..خدای نکرده زایمان زودرس نباشه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو ان اس تی بده

منم هفته آخر اسفند بود که 32 هفته بودم بخاطر فعالیت زیاد انقباض گرفتم

چند تا پرولوتون داد و استراحت

همون اردیبهشت بچه ام بدنیا اومد

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
وقتی به پهلو می خوابم یکم کمردرد دارم.ولی اره شکمم جمع میشه کل شکمم سفت میشه

این انقباض هست

به نظرم برو بلوک زایماتی که قراره اونجا زایمان کنی

یک ان اس تی بده

شرح  حالت هم به دکترت خبر بدن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
وقتی به پهلو می خوابم یکم کمردرد دارم.ولی اره شکمم جمع میشه کل شکمم سفت میشه

برو بیمارستان حتما.تا چک کنن انقباضات رو .من دوهفته قبل این مدلی شدم رفتم بستریم کردن. برو خطرناک نباشه.بمن امپول و سرم زدن.و کنترلش کردن.بعدم ماه اخر چرا کارمیکنی؟خطرناکه خدایی نکرده زایمان زودرس میاره.مراعات کن