2777
2789
عنوان

لنز رنگی😍

841 بازدید | 37 پست

عشقا سلام♥️😁

بچه ها ارایشگرم واسه نامزدیم یه دست لنز واسم گذاشت گفت مشکی عسلیه سایزش از سیاهی جشم خودم بزرگتره... این لنزا سایز بزرگ و کوچیک دارن؟؟ ینی میخام عین همینو تهیه کنم چون خیلی بهم میاد چیکار کنم؟؟ به فروشنده بگم واسم پیدا میکنه عینشو بنظرتون؟؟ 🙄🙄

😈😈...Well Well

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی خیلی خوشگله 😍

دختر جاریم از این لنز داشت 

فروخت به دختر دایش

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐

عزیزم مایع لنز اگه داری لنزاروباهاش بشور استفاده کن ،این لنز عسلی مارک فریشلوک هست ارزون‌ترینهوبنظرم توچشم خیلی راحته،ارایشگرت گفته راحت پیدانمیشه خندم گرفت چقدر مردم بلدن بازارگرمی کنن،

لنزعسلی فریشلوک

عزیزم مایع لنز اگه داری لنزاروباهاش بشور استفاده کن ،این لنز عسلی مارک فریشلوک هست ارزون‌ترینهو ...

اینو خیلی وقته دارم گلم بار اولم بود میذاشتم و زیاد وارد نیستم به مارک و ایناش گفتش 100 ساعتیه و من خیلی گشتم تا این رنگ پیدا کردم... دوبارم خشک شده بود روش مایع ریختم دیگه میترسم استفاده ش کنم چون دیگه یاد گرفته بودم خودم تو عروسیا میذاشتمش ...حالا شما مطمعنی همینه اسمش از کجا انقد واردی؟ 

😈😈...Well Well
اینو خیلی وقته دارم گلم بار اولم بود میذاشتم و زیاد وارد نیستم به مارک و ایناش گفتش 100 ساعتیه و من ...

من‌یه عمره فرشلوک استفاده میکنم سه تارنگ داره کلا عسلی آبی سبز،مال شما عسلیشه، برو‌تو فروشگاه نهایتش عسلی فرشلوک‌درخواست کن چشمی مقایسه کن شک ندارم خودشه