2777
2789
عنوان

سوال رنگ‌مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست

این رنگهاس نمیدونم الان رنگ کنم یانه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااای منم این عکسو دارم میخاستم این رنگی کنم

البته الان نامزدمو موهام مشکیه و رنگ نکردم

۴فروردین عروسیمه

ارایشگرم عسلی رو پیشنهاد داد ازاونم خیلی خوشم اومد ولی اینم دیدم خوشم اومد چیکارکنم

پس ریشه هام درمیاد تا اون موقع😔

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
من با دو روز درنمیاد. اخه من موهام یهو ی سانت بلند میشه‌ . مثلا شب خوابیدم عادی‌ . صبح یهو...بخدا در ...

نه عزیزم میدونم موهامون خیلی عجیب غریب شدن منم یهو دوماه موهام بلندنمیشه یهو تو یه ماه دوسه سانت بلندمیشه همیشه پاییز زمستون رشدش کمه بهار تابستون قد میکشه 😂دقیقا انگار گل و گیاهه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
نه عزیزم میدونم موهامون خیلی عجیب غریب شدن منم یهو دوماه موهام بلندنمیشه یهو تو یه ماه دوسه سانت بلن ...

من همیشه میگم دانشمندا باید بیان رو ابرو های من تحقیق کنن که خاکش از چیه که همیییییشه پر. توکشاورزی استفاده کنن😂😂😂😂خسته شدم بخدا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من همیشه میگم دانشمندا باید بیان رو ابرو های من تحقیق کنن که خاکش از چیه که همیییییشه پر. توکشاورزی ...

همیشه هم برعکسه هرموقع خراب میشه دیگه رشد نمیکنه هرموقع خوشگل درمیاد دوروز بعدش ازصدنقطه جوونه میزنه😁

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
همیشه هم برعکسه هرموقع خراب میشه دیگه رشد نمیکنه هرموقع خوشگل درمیاد دوروز بعدش ازصدنقطه جوونه میزنه ...

داستان داریم بخدا😂😂 اخه اصلا تیغم نمیزنم. ولی همیشه جوونه زده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
داستان داریم بخدا😂😂 اخه اصلا تیغم نمیزنم. ولی همیشه جوونه زده

😂😂😂😂

همیشه هم برعکسه هرموقع خراب میشه دیگه رشد نمیکنه هرموقع خوشگل درمیاد دوروز بعدش ازصدنقطه جوونه میزنه ...

😂😂😂