2777
2789

سلام من هفته ۳۴بارداری هستم ازدیروز یه لحظه کل شکمم سفت میشه جوری که هرجا شکمم دست میذارم انگار بچه هست .شکمم جمع میشه ولی وقتی این حالت ا زبین میره بچه کاملا پایین .وقتی به پهلو میخوابم مخصوصا پهلو چپ درد دارم انگاربه کمرم ودنده هام فشارشدیدی میاد ازدیروز عصراینطوری شدم.کسی علتش میدونه ممکن انقباض باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بودم رفتم ان اس تی دادم گفتن بچه حرکت نداره سزارین کردم تو توضیحات عملم‌نوشته بود بند ناف به شدت نازک بوده ... حالا شما بر بیمارستان یه تست ان اس تی بده خیالت راحت شه گلم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
میشه بدونم هفته چندم سزارین شدین؟

من باید هفته ۳۸ بودم که تو سونو اخر مشخص شد هفته ۳۵ هستم و جنین تاخیر رشد داره

ضربان قلب جنین افت کرده بود و نشتی کیسه اب داشتم که اصلا متوجه نشدم

زود رفتم دکتر و اورژانسی سزارین شدم شب

اره منم کلافه میشم انگار نفسم نمیاد.میشه بدونم هفته چندم بودین؟

من هیچ دردی تو ماه آخر نداشتم 

قرار بود دوروز بعد هم برم آمپول فشار بزنن 

ولی از  صب اینجوری شدم شب هم کیسه آب پاره شد 

دو ساعت بعد وارد هفته ۴۱ میشدم که کیسه آب پاره شد 😁😁😁

ممنونم

عزیزم چیز خاصی نیست میری دکتر یا بیمارستان اونجا یه نوار کشی هایی رو به شکمت وصل میکنن و دستگاه شنیدن صدای قلب بچه رو زیرش میزارن یه نیمساعت چهل دقیقه تمام حرکات بچه رو ثبت میکنن اگر انقباض منظم و شبیه زایمان داشته باشی بهت میگن وگرنه اگر اون سفت کردن های بچه چیز خاصی نباشه میری خونه