2777
2789
خانوما برام دعا کنید جواب تست پاپ اسمیرم خوب باشه خیلی میترسم امروز باید برم جوابشو بگیرم دعا کنید ا ...

نترس تازه پاپ که نشون نمیده زگیل داری یا نه فقط اگر خدایی نکرده پیش سرطانی شده باشه میفهمن. و اگر همسرت داره این مهم نیست که شما علایم ظاهری نداشته باشی باید حتما تحت نظر دکتر چک بشی

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

من بدون هیچ رابطه ای تو دوران مجردی گرفتم در اثر رفتن به دستشویی کثیف و الوده

دکتر زیاد رفتم چرت و پرت زیاد بهم گفتن ولی یه دکتر رفتم یه محلول داد بهم یک هفته فقط روشون میزدم که کامل از بین رفتن و الان ۴ ساله میگذره ولی دیگه برنگشتن خدا رو شکر

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حواست باشه اگه زائده ها جایی هست که با ک ا ن د و م کاور میشه حتما استفاده کنید و اینکه زمانیکه ...

اره دقیقا دور ختنه گاهش هست مثل یه خط دورش جای دیگشم نبود اصلا شیو میکنم خراش بر نمیداره اصلا

چند وقت رابطه داشتین نگرفتی؟من سه سال رابطه دارم ولی هیچی ندیدم تا حا  از شوهرمم یه جوریه رنگ پ ...

من هشت سال بود از ازدواج میگذشت البته چون روش جلوگیری ما ک ا ن د و م بود شاید اینم بی تاثیر نبوده بعد به سیستم ایمنی بدن هم بستگی داره. ان شاالله که برای شما هم مشکلی پیش نیومده.

زگیل ها تقریبا رنگ پوست هستن یه کم تیره تر. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
نترس تازه پاپ که نشون نمیده زگیل داری یا نه فقط اگر خدایی نکرده پیش سرطانی شده باشه میفهمن. و اگر هم ...

میگن نشون میده.انشالله که هیچی نیست توکل بر خدا برام دعا کنید.میرم دکتر ممنون

من هشت سال بود از ازدواج میگذشت البته چون روش جلوگیری ما ک ا ن د و م بود شاید اینم بی تاثیر نبوده بع ...

اهان نمیدونم دعا کن برام که اینا اصلا زگیل نباشه اگه هست من نگرفته باشم انشالله اخه زن سخت خوب میشه 

من بدون هیچ رابطه ای تو دوران مجردی گرفتم در اثر رفتن به دستشویی کثیف و الوده دکتر زیاد رفتم چرت و ...

یادتون نیست محلول چی بود؟؟ یعنی اینکه میگن سالی چندبار دوباره عود میکنه در مورد همه میست؟

اهان نمیدونم دعا کن برام که اینا اصلا زگیل نباشه اگه هست من نگرفته باشم انشالله اخه زن سخت خوب میشه& ...

اگرهم بود اشکالی نداره اصلا خودتونو ناراحت نکنید الان هم دوسته من هم همسرش دارن فقط سیستم ایمنیتون ذو بالا ببرید واکسن هم برنید استرس هم دشمن این بیماری هاست

سرکه سیب جواب میده ولی باید حوصله کرد. 

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
انشالله که نیست توکل بر خدا برام دعا کنید خیلی میترسم

ایشالا....من هم که دیروز فهمیدم تبخال دارم خیلی ناراحتم و نگرانم اما دکتر گفت استرس داشته باشی همش عود میکنه