2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خواهشا هر كي ميدونه بهم بگه.خيلي نياز دارم،من به همسرم مشكوكم😔

با گوشی خودت یه اکانت با شماره اون بزن بعد کدی که میاد به گوشیش و بردار و اینجوری میتونی حک کنی 

ولی زمانی اینکار و بکن که گوشیش دستت باشه مثلا الان یا وقتی حمامه .و اون برنامه رو مخفی کن تو گوشیت که نبینه چون اگه بفهمه کلت و میکنه

بچه ها خواهشا هر كي ميدونه بهم بگه.خيلي نياز دارم،من به همسرم مشكوكم😔

رمزگوشی شوهرتومیدونی؟یه تلگ باشماره شوهرت نصب میکنی  بعد مخاطبای خودتوحذف میکنی وگرنه قاطی میشن میفهمه بعد یه کدمیاد گوشی شوهرت اونو بزن  تل نصب میشه ولی کد روباید پاک کنی توگوشیش تمام

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

نمیتونی تو گوشی خودت با شماره همسرت وارد موبوگرام شی ؟یعنی موبوگرام2رو نصب کنی.(البته اگه همسرت به گوشیت دست نمیزنه و کاری نداره(یه بار وقتی خوابه یا نیست و گوشیش جامونده.موبوگرام 2رو با شماره همسرت وارد شو.پیام تاییدش که اومد تو گوشیش،کد رو بردار.بعد پیامو پاک کن.اینجوری یه نسخه از تلگرامشو تو گوشیت داری.و پی امارو میبینی

گوشيش الان دستمه،چجوري تل درست كنم،😓

خودت تل داری؟اگه که داری یاحذف کن یامخاطبای تلگرامتو حذف کن که نره توگوشی شوهرت وشک کنه،بعد یه تلگ دیگه نصب کن مثلا ویدگرام موبوگرام هرچی شماره همسرتوبزن زود کد میاد بزن روگوشیت وتمام گوشیشو بزار سرجاش ولی برا چن روز خوبه یچیزی هس فعاله اگه واردباشه شوهرت میفهمه حک شده،،، ولی من جات بودم همچین کاری نمیکردم نه جراتشو دارم نه دلشو😔😔😒😒

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔