2777
2789
عنوان

نشد بخوابم 😢😢😵

90 بازدید | 9 پست

سرما خوردم چند روزیه بهتر شدم چرک خشک کن و سرماخوردگی و شربت داد دکتر درد گلوم افتاده ولی خیلی میخواره ندام سرفه میکنم امشبم که دیگه نزاشت بخوابم تا الان. چیکار کنم ؟؟

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زود میخوابم مثلا 10شب خاموشی مونه خواب دیدم و با صدای بارون شدید بیدار شدم

خیلی ترسیدم اومدم نی نی سایت فعلا بی خوابم امکان داره خواب برم تا صبح آنلاین باشم مثل هر شب ک خوابم ولی آنلاین م

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

پیاز قاچ کن بذار دو طرف بالشت خیلی کمک میکنه برا سرفه نکردن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
ديفن هيدرامين بخور خيلي مؤثره

شربتشو داده دکتر دردشو خوب کرده ولی افتاده به خارش مدام سرفه میکنم 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
شربتشو داده دکتر دردشو خوب کرده ولی افتاده به خارش مدام سرفه میکنم 

چاي و آب گرم زياد بخور نزار گلوت خشك بمونه 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
پیاز قاچ کن بذار دو طرف بالشت خیلی کمک میکنه برا سرفه نکردن

واقعا؟

چاي و آب گرم زياد بخور نزار گلوت خشك بمونه 

اگر بدونی سوپ و داغ داغ خوردم تمام زبونم سوخت نمیدونم این سرفه چرا بند نیومد