2777
2789

اگه یه شخصی از نزدیکانتون بیاد خونتون

بی اجازه سر یخچال و همه قابلمخ ها و ظرف های یخچال بره 

خوراکی برداره بخوره 

مثلا تخمه باشه بگرده بزرگتریناشو جمع کنه و جدا کنه فقط اونا رو بخوره 

یا غذا تو یخچاله برداره بخوره 

یا بره سر فریزر بستنی برداره

کلا دست به همه چیز بزنه و سر همه جا بره 

چیکار میکنین

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانواده خودم ناراحت نمیشم‌...احساس راحتی کردن حتما‌

ولی متاسفانه اصلا باهام راحت نیستن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

سنش زیر ۲۵ هست نه؟؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

روم نمیشه کاری بکنم وهمچین کسی هم نبوده اینکاروبکنه دریخچال هیچکس هم نمیرم که نیان ولی بعضی هامیان .فقط همون اول ازدواجم یادمه کلی یخچالمون پربودش دیگه خواهرشوهرم اومدش شیشه نوشیدنی انبه روبرداتش ازتویخچال سرکشیدش خیلی بدم اومدش خیلی اخرین باربدش دیگه

بله واقعا ازار دهندس من عاشق خالمم 

ولی یه چند باری اومد خونمون در یخچال یا کابینت باز میکرد  میگفت یکم از این میبرم یکم از اون میبرم بدون اینکه تو بگی ببر 

مثلا یه بار ینفر واسه من یه بسته بسکوییت مورد علاقم هاورد  بعد خالم خونمون بود گفت منم دوس دارم یه پلاستیک هاورد بدون اینکه چیزی من بگم دقیق نصفشو برد  حالا واسه یه بسکوییت نیست ولی ارزش خودش 

دیگه حوصلمو سر برد ولی چیزی نمیشه بگم دوس ندارم بیاد خونمون یا هر وقت بیاد چیزای خودمو مخفی میکنم 

تو هم رفتی خونشون اینکارو بکن 

یا پیشش بگو فلانی اومده خونمون اینکارو کرده بدم اومده

۵۰ سالشه

خوب بگو چیزی میخوای بزار خودم بهت میدم تو مهمان منی من باید چیزی خواستم بدم 

سراغ هرچی رفت همش بعش بگو چی میخوای خودم بهت بدم و بزنش کنار راهنماییش کن بشینه بگو خودم برات میارم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته