2777
2789

عزيزممممم منم دو ماهه عاجز بودم ازين درد تا اينكه سه روز قبل رفتم دكتر،گفت حساسيت ب مايع ظرفشويي يا مايع دست شويي هسش

پماد بتامتازون و پماد آ د بگير روزي سه دفعه قاطي كن بزن،من ك سه روزه دارم ميزنم داره عالي ميشه

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزممممم منم دو ماهه عاجز بودم ازين درد تا اينكه سه روز قبل رفتم دكتر،گفت حساسيت ب مايع ظرفشويي يا ...

منم فردا برم بخرم. بخدا نمیتونم کاری انجام بدم .ممنونم ازت

كامنت بالايي من رو بخون

عه من خودم اد رو همینجوری زدم خوب بود اما باز ترک خورد اخه بتامتازون مصرف جلدی داره ن زخم باز .اما ا د رومیزنم دوباره پس

دخترم ۱۳ماهشع پوشکشو ک عوض میکنم دستمو میشورم با مایع چندبارطول روز ی وقتایی در حد دو س تکه ظرف تنبلی میکنم دستکش دست کنم

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
منم فردا برم بخرم. بخدا نمیتونم کاری انجام بدم .ممنونم ازت

منم همينطور بودم حتي گريه هم ميكردم گه گداري،موقع ظرف شستن و لباس شستن حتمن دستكش دستت كن،دستكش ضد حساسيت براي ظرف شستن بگير

عه من خودم اد رو همینجوری زدم خوب بود اما باز ترک خورد اخه بتامتازون مصرف جلدی داره ن زخم باز .اما ا ...

نه عزيزم مشكلي نيس قاطي كن بزن،مال منم زخم شده بود بد جور خون هم ميومد بخدا،منم بچه كوچيك دارم.روز و شب هم دارم ميشورم و ميسابم

نه عزيزم مشكلي نيس قاطي كن بزن،مال منم زخم شده بود بد جور خون هم ميومد بخدا،منم بچه كوچيك دارم.روز و ...

اخ اخ دقیقا ای گفتی  مرسی میزنم حتما پس شماروبدنتون تکه تکه پوستتون خشکی نزده؟

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
منم همينطور بودم حتي گريه هم ميكردم گه گداري،موقع ظرف شستن و لباس شستن حتمن دستكش دستت كن،دستكش ضد ح ...

ضد حساسیت؟ من دستکش  رز مریم همیشه استفاده میکنم از همین معمولیا. باشه حتما ضد حساسیتشو میخرم  

اخ اخ دقیقا ای گفتی  مرسی میزنم حتما پس شماروبدنتون تکه تکه پوستتون خشکی نزده؟

نه عزيزم ولي اگه زد امونش نميدم مثه دستم داغون بشه فورا پماد ميزنم

ضد حساسیت؟ من دستکش  رز مریم همیشه استفاده میکنم از همین معمولیا. باشه حتما ضد حساسیتشو میخرم & ...

اره عزيزم ضد حساسيت،مثه همين دستكش معمولياس ولي از داخل پارچه نخي دوخته شده برا دست خيلي خوبه