2777
2789
عنوان

قرص چاقي

4266 بازدید | 18 پست

سلام ي قرص يا پودر بهم معرفي كنيد ك زود جواب بده عوارضش هم مهم نيس چون واقعا خسته شدم و اعتماد ب نفسم رو از دست دادم ب حدي ك از خونه بيرون نميرم !!! جين سينگ جواب نداد :( 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من یه کانال دارم تو ضیحات کامل دادم اینجا یه مقدارشو میذارم خواستی بیا بقیه شو ببین.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

دلایل مانع افزایش وزن در افراد دارای کمبود وزن.

1. حجم غذا مناسب نیست. اگر غذاهایی با حجم زیاد و کالری پائین باشد. یا حجم غذا کم باشد. یا طبقات هرم غذایی را رعایت نشود.

2. وقتی سوخت‌وساز مشکل دارد.  که ناشی از مصرف غذاهای نامناسب و با ارزش کم غذایی  یا ناشی از سوء مزاج معده است.  

3. اعصاب‌ نا آرام، ناراحتی،  اضطراب، غصه، استرس و فشارهای عصبی که باعث کم اشتهایی و هضم بدون جذب مواد مفید می شود.

4. اخلاط  نامناسب در بدن. که به هضم نامناسب در دستگاه گوارش؛ یعنی سوء مزاج کبدی مربوط است.

5. ابتلا به اسهال که موجب کاهش وزن و اشکال در دستگاه گوارش است.

6. ابتلا به سوء مزاج سرد که به عنوان یکی از سوء مزاج هاست. که باعث عدم جذب مواد مفید و اشکال در اخلاط می شود.

7. خواب ناکافی کم یا زیاد باعث ایجاد احساس گرسنگی کاذب و در نتیجه هرزه خواری ، سوء هضم ، و یا هدر رفتن انرژی و کم اشتهایی می شود.

8. بیماری های جسمی مثل پر کاری تیروئید، وجود انگل در دستگاه گوارش، مصرف برخی داروها و ... .

9. برخی اختلالات روانی همچون اختلال بی اشتهایی عصبی، اختلالات افسردگی، اختلالات اضطرابی، و ... .

@greencooking

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون