2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهنگ مجنون معین برابر با خاطره عروسی داداشم که خودمو خفه کردم از بس با این آهنگ رقصیدم

آهنگ وایسا دنیا رضا صادقی منو یاد یه دوست  میندازه

خیلیه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
قطعه والس بهار شوپن  

موقع خواب گوش میدم اکثرا  رمان مادام کاملیا رو میخوندم هم گوش میدادم اینو خیلی به متن میخورد

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

خداحافظی از مرتضی پاشایی وقتی دیگه همه چی بین منو پسرعموم تموم شد یدونم اهنگ فقط با تو عشقم ازشادمهر چون اولین بارکه منو شوهرم توبغل هم خوابیدیم این اهنگو پلی کرده بود 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
ازت متچکرم دیوونه ی من مازیار فلاحی  یاد دوران خوبو بدم با دوس پسرم میوفتم اصن یه حس عحیبی بهم ...

وای منم روز پنج شنبه دوباره رو با مترسک هر وقت گوش میدم یه حالی میشم😭

I am nurse