2777
2789
عنوان

فيله ى مرغ چه فرقى با مرغ داره؟

1768 بازدید | 40 پست

خانوما من اصلا بلد نيستم مرغ قطعه قطعه كنم، از اينكه دستم بو بگيره هم متنفرم، رون مرغم دوست ندارم، به نظرتون اين فيله هاى آماده بيشتر به كارم نمياد؟ از نظر كيفيت و قيمت خيلى با مرغ كامل متفاوتن؟

نه خب فیله خوبه من جدا میخرم همیشه فیله رو جدا رون  جدا بال مرغم جدا

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیله مرغ قسمتی از سینه هست که زیاد برا جوجه استفاده میکنن.. قیمتش از مرغ بیشتره خب وقتی سینه خوری برو فقط سینه بخر بیرون هست

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
منم از رون😂

مگ فقط بال مرغ دوست دارم اونم کبابی رو ذغال

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

فیله گرونتره

غیر اون سینه مرغ هم بسته بندی میفروشن

کلا بسته بندیها از خود مرغ گرونتر در میاد

مرغو که تو دلشو در میارن و تیکه میکنن هر جور که بخوای. یه آب گرفتن ساده که دستت بو نمیگیره! بعضی مرغ فروشها هم بگی میشورن

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد