یه بچه ۸-۹ ساله با مادرش تو خیابون داشتن میرفتن منم پشت سرشون بودم شنیدم البته میشناسمشون میدونم تو محله خاله ام اینا خانمه پرستاره یه پیرزنیه دختر بچه التماس مامانش می کرد تو را خدا واسم یه تیشرت بخر واسه عید تمام دوستام لباس خریدن انقدر التماس مادرش می کرد مادرشم بیچاره با مهربونی واسش توضیح میداد که الان پول نداریم خدا داره امتحانمون میکنه سالای بعد پولدار میشیم همه چیز خوب و نو می خرم برات دلم داشت از قصه می ترکید از صدای ناراحته بچه و مامانش 😭😭😭😭😭
اخه مامانه منو تو محله خالم با خالم زیاد دیده گفتم شاید با اینکار بدتر ناراحتشون کنم 😔
خو ب عنوان عیدی براش بخر 😢
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
اگه میشناسیش از چند نفر از فامیلا و دوستات پول جمع کن براش یچیزایی بخر ناشناس بفرست جلو درشون
پیشنهاد خوبیه. ثواب داره
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
تودزدی نمیکنی حق اون بندگان خداکه دزدیده شده میگرفتی کلی ثوابم میبردی عزیزم
بیا باهم نقشه بکشیم😆
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
من خودم هیچوقت انقدپول نداشتیم عیدیه دست لباس نوبخرم😔همیشه لباسای سالای پیشومیپوشیدم من میدونستم نداریم ولی همه به مامانم طعنه میزدن که به دخترت نمیرسی یه باریک ساعت مونده به سال تحویل مامانم رفت یه سارافون برام خرید که لباسم نوباشه توتحویل سال
اخه مامانه منو تو محله خالم با خالم زیاد دیده گفتم شاید با اینکار بدتر ناراحتشون کنم 😔
عزیزم حالا ک میشناسیش برا بچه ی تیشرت یا حالا هر چی. ک خوشحالش کنه بدون اینکه کسی بفهمه براش بفرست . کلی ثواب داره 😊
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
همین تصمیم دارم میخوام با پیک یه بسته پول بدم ببره خوبه البته زیاد ندارم یه تومن بیشتر نمیتونم😖😖
عزيزم به نظرم پول نفرست، برو براي بچه يكم لباس و خوراكي عيدو خلاصه هر چيزي كه فكر ميكني خوب باشه به اندازه اي كه ميخواي هزينه كني، بخر با ي پيك بفرست در خونشون، به پيكيه اسم خودتم نگو ي اسم ديگه بگو، به اسم خود دختره هم بفرست
برادرشوهرم وضع مالیشون بده .حالا نمیگم ما پولدارم ولی اونا چهارتابچه دارن پدره هم بناس. اونسری لباسای پسرمو که براش کوچیک شدن رو براشون فرستادم خیلی شیکن بخدا بعد ازچندروز اورده داد دست مادرشوهرم.زنه ی روانی. حالا خوبه وقتی پسرش بدنیا اومد گفت هرچی لباس داری برام بفرست الان که فرستادم اینجوری کرد.خیلی ناراحت شدم.