2777
2789

سلام من ٢١سالمه دوتابچه كوچيك دارم تادوم راهنمايى درس خوندم خيلى دوس دارم ادامه بدم حداقل ديپلم بگيرم ولى درسامويادم رفته واينكه نميدونم بايدازكجاشروع كنم كجابرم چى كاركنم ميشه اگه ميدونين راهنماييم كنين 😢

😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید بری مدرسه ثبت نام کنید ، برو یه مدرسه خودشون راهنماییت می کنن، 

عزيزم من ك درسامويادم رفته خيلى نگرانم همه درساروفراموش كردم 😢اينوچى كاركنم ب نظرتون

خب من مشكلم اينه ك درسامويادم نيس 

کتابا رو بگیرید ...مطالعه کنید ...دور و اطرافیانتون کسی نیست کمک کنه ..مثلا راهنمایی باشه یا دبیرستان ؟

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 
کتابا رو بگیرید ...مطالعه کنید ...دور و اطرافیانتون کسی نیست کمک کنه ..مثلا راهنمایی باشه یا دبیرستا ...

ن عزيزم نيس كسى ك كمكم كنه ازاينكه همه رويادم رفته نگرانم خودمدرسه بهم كتاب رومعرفى ميكنه ؟؟

ن عزيزم نيس كسى ك كمكم كنه ازاينكه همه رويادم رفته نگرانم خودمدرسه بهم كتاب رومعرفى ميكنه ؟؟

آره مدرسه راهنمایی میکنه ..احتمالا مدرسه بزرگسالان برین کلاس هم تشکیل بدن براتون ..

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 
آره مدرسه راهنمایی میکنه ..احتمالا مدرسه بزرگسالان برین کلاس هم تشکیل بدن براتون ..

ممنونم ازت عزيزم خداكنه بتونم ازمدرسه ازراه دوراطلاعى دارى شما چون بچه دارم اگه توخونه بتونم بخونم بهترميشه