داماد اگه خونه خریده ماشین داره جهاز کامل کامل بعهده عروسه اما اگه دوماد چیز زیادی نداره تقسیم میشه ...
ما رسم داریم چ دختر بدیم چ عروس ببارم چند تیکه عروس میخره چند تیکه پسر واسه من شوهرم پنج تیکه گرفته بود برای برادرم همین بود...ولی داداشم خونه داشت شوهرم ن خونه داشت ن ماشین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منو نه پاگشا کردن ، نه عیدی دادن نه شب یلدا آوردن هیچی ، مفت مفت عروس آوردن جهازم هم تکمیل تکمیل بود ...
بخدا منم همینطور ارزوی همه چی رو دلم مونده نه عیدی نه شب یلدا نه پاتختی هیچی حتی کادو روز عروسیم سکه پارسیان دادن فقط میگه ببخشید شرمنده نتونستم حتی گوسفندم جلو پامون روز عروسی سرنبریدن
من مادرشوهرم چند وقت پیش اومده خونمون عروس داداشش زیاد خرج میکنه به من میگه ببخشید منظورم تو نیستی گفتم سمیه ادم واسه عروسش اینقدر خرج میکن سمیه زن داداشش