2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه کهیر دارن تشریف میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

فکر کنم رنم بدون امونیاک برات مناسبتر باشه پارسال موهامو دکلره بدون امونیاک کردم دو سه بار اصلا ن خارش گرفت سرم نه پوست سرم رو سوزوند ولی یه بار معمولی گرفتم چنانپوست سرمو سوزوند که تا شش ماه شوهرم دست تو موهام میکرد میگفت چکار کردی با پوستت، فکر کنم بدون امونیاک مشکلی برات پیش نیاره چون معمولا همون امونیاکه ک حساسیت و خارش و سوزش ایجاد میکنه

نه میگن اونا الرژی زاست خیلی

جلوتر از رنگ ی امپول بتا بزن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خب من نمیدونم به چی حساسم اصلا  اپه میدونستم خوب بود . دلیلش نامعلومه

تولد پسر کوچولوتم نزدیکه 

عیدم هست

نمیشه رنگ نکرد

شامپو رنگ امتحان کردی تا حالا؟

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
فکر کنم رنم بدون امونیاک برات مناسبتر باشه پارسال موهامو دکلره بدون امونیاک کردم دو سه بار اصلا ن خا ...

نمیدونم والا اونم امتحان میکنم دیگه توکل برخدا 

بدون امونیاک گرونتره نه؟

تولد پسر کوچولوتم نزدیکه  عیدم هست نمیشه رنگ نکرد  شامپو رنگ امتحان کردی تا حالا؟

همون دیگه تولد پسرک نزدیکه منم با این گیسا سفید 

نه اونم دربارش خوندم نوشته بود حساسیت زاییش بیشتره

نمیدونم والا اونم امتحان میکنم دیگه توکل برخدا  بدون امونیاک گرونتره نه؟

اره من خواستم رنگ کنم س ماه پیش رنگ معمولی ده تومن بود رنگ بدون امونیاک پنجاه بود البته مارک هاشونمیدونم شاید مارکای مختلف قیمتاش کم و زیاد بشن

اره من خواستم رنگ کنم س ماه پیش رنگ معمولی ده تومن بود رنگ بدون امونیاک پنجاه بود البته مارک هاشونمی ...

عیب نداره اگه واقعا خوب باشه ارزش داره 

اتفاقا پرسیدم ببینم اگه گرونتره پس یعنی واقعا موثره

همون دیگه تولد پسرک نزدیکه منم با این گیسا سفید  نه اونم دربارش خوندم نوشته بود حساسیت زاییش ب ...

حالا رنگ کن

نهایت یه دگزا میزنی 

یادم افتاد دختر خاله مم گاهی کهیر میزنه مثلا به دارو حساسیت نشون میده 

یا یهو بی دلیل بدنش میپاشه 

دگزا میزنه خوب میشه 

اونم ۶ ماه اثر داره 

ولی خب زیادش خوب نیست

اجبارا لازمه 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))