2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه

173 بازدید | 21 پست

نظر بدین بگید چی درست کنم که میز خالی نباشه

روی میز کیک و چیپس و پفک و باقالی میذارم غذامم مرغ و سوپ هست

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باقالی رو با سرکه و نمک زیاد بخورید بچسبه  بهتون 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
رولت کالباس هم میتونی درست کنی اسونه و کرم کارامل اینم خیلی ساده است

رولت کالباس چطو درست کنم؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
باقالی رو با سرکه و نمک زیاد بخورید بچسبه  بهتون

خخخخخخخخخخخ فدات شماهم بیا بخوریم

رولت کالباس چطو درست کنم؟

لازانیا رو بگیر بپزش تو اب جوش مثل لازانیا که میخوای درست کنی که نرم بشه بعد یه دونه لازانیا رو پهنش کن کالباس بزار وسطش بعد سس بزن من هزار جزیره میزنم بعدم فلفل سیاو و اویشن بعد رولش کن برش بده من هر ورق لازانیا رو دو تا رولت میکنم رول که کردم نصفش میکنم بعدم من میزارم تو کپسول شیرینی بعدم روش خیار شکر رنده شده و جعفری خورد شده میریزم

لازانیا رو بگیر بپزش تو اب جوش مثل لازانیا که میخوای درست کنی که نرم بشه بعد یه دونه لازانیا رو پهنش ...

دستت درد نکنه 

این شکلی میشه تقریبا ولی من روش خیار شور و جعفری میریزم میتونی گوجه گیلاسی هم بزاری یا هر چی دوس دار ...

واااااااااای چه عالی الان کالباس ندارم ولی بعدا حتما درست میکنم

کرم کارامل هم بیرون امادا دارن مارک دراژه بگیر فقط باید با شیر بزاری گرم بشه بعد بریزی تو قالب خیلی خوشمزه و قشنگ میشه راحتم از قالب در میاد من تو کاسه معمولی میریزم چون کارامل قالبش ساده باشه قشنگتره