2777
2789
عنوان

زخم واژن توروخدا بیایید

45145 بازدید | 43 پست

چندروزی میشد بی دلیل سوزش و خارش داشتم که متاسفانه رابطه جن-سی هم برقرار کردم که بدترش کرد... الانم به شدت زخم شده و تاول زده، چندجایی هم بریدگی عمیق بوجود اومده!! یعنی من زایمان کردم اینطوری نشده بودم!!😖😖😖 اللن دارم میمیرم.

هرچی روغن بادوم شیرین و نارگیل و زیتون زدم فایده نداشت، کرم nn سوختگی نوزادان زدم یکم بهتر شون ولی هنوز ب قوت خودش پابرجاست، اصلا نمیتونم راه برم، چیکاررررکنم؟؟😭😭😭😭

خجالت میکشم برم دکتر بهم بگه چرا اینجوری هستی از پشت کوه اومدی😭😭😭

اخه فکرمیکردم خودش خوب میشه وگرنه زودتر دکتر میرفتم، درضمن بگم من قبل از اینکه اینجوری بشم از کرم واژینال کامیلین محصول اهورا دارو استفاده کرده بودم، یعنی امکانش هست بخاطر اون بوده؟؟ 😢😢😢

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

دکتر اینطوری نمیگه کارش هست تخصصشه وظیفشه

برو دکتر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم زودتر برو دکتر اینقد اذیت نشی

تصور کردم دردم گرفت😐

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاول خیلی خطر داره ها

درد نداری؟سوزش ادرار؟

تبخال تناسلی نگرفتی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
دکتر اینطوری نمیگه کارش هست تخصصشه وظیفشه برو دکتر

اصلا خجالت میکشم حتی نمیتوتم شیو کنم ، ناخنم میخوره به اونجا از درد به خودم میپیچم، چه برسه شیو! چیکارکنم😭😭😭

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

تاول خیلی خطر داره ها درد نداری؟سوزش ادرار؟ تبخال تناسلی نگرفتی؟

چرا درد سوزش... وای خدا یعنی تبخاله؟؟ چندبار از درد زیاد فشارم افتاد و سرم گیج رفت😭

چرا درد سوزش... وای خدا یعنی تبخاله؟؟ چندبار از درد زیاد فشارم افتاد و سرم گیج رفت😭

درد اره تاولای ابکی ک میترکه تبدیل ب زخم میشه وقتی میشینی یا فشاری وارد شه بهش درد داره ادرار میکنی سوزش میگیره مجاری ادرار

شیو اصلا نکن دستم بهش نزن رابطه هم برقرار نکن سریع خودتو برسون ب دکتر اگر تبخال تناسلی باشه ب شدت واگیر داره و منتقل میشه همه جا پخش میشه برو زودتر خیالت راحت شه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

وای منم چن روز پیش اینطوری شدم زود برو دکتر

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

شیو نکنیا

درد اره تاولای ابکی ک میترکه تبدیل ب زخم میشه وقتی میشینی یا فشاری وارد شه بهش درد داره ادرار میکنی ...

نه تاول ابکی و اینا نیست که بخواد بترکه، دون دون شده و کلا متورم شده واژنم و زخم. اصلاااا بدون شیو از خجالت میمیرمممم

شیو نکنیا

حالا اون وسطاشو که دردش زیاده شیو نمیکنم