2777
2789
عنوان

حدس بزنید جنسیت نی نیم چیه؟

275 بازدید | 30 پست

اشتها ندارم زیاد هفته 17 هستم وکف پاهام چندشبه داغ میشه تغییر چندانی نداشتم صبحا تشنم میشه وقتی اب میخورم زرداب بالا میارم.به بو بشدت حساسم والان یک هفته بهتر شدم شکر خدا.

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه فهمید؟ مثل شما بودم بچه ام پسر بود ولی نمیدونم صدق میکنه یا نه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برای نینی منم دعا کنین

والله من تو نت خوندم نوشته بود اگر بدنتون سردتر شه بخصوص پاهاتون پسره 

اگه رشد موهای پاهاتون از قبل خیلی سریعتره پسره

و اگه تهوع صبحگاهی نداشته باشی پسره 

خیلی چیزا... حالا اینا برعکس شه دختره

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

من اینجوری بودم با کف پای سرد پسر شد😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
برای نینی منم دعا کنین والله من تو نت خوندم نوشته بود اگر بدنتون سردتر شه بخصوص پاهاتون پسره  ...

انشالله بسلامتی بغلش کنی مامان جونی

ب نظرم دختره،اللن نمیدونی ینی؟ توی ان تی بهت نگفتن؟

الان میدونم اما ان تی گفت هنوز زوده معلوم نیست

دختره فک میکنم.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))