2777
2789
عنوان

موضوع کهنه ای که قدیمی نمیشه

903 بازدید | 75 پست

سلام شبتون بخیر 

واقعا نمی دونم حرص بخورم یا متاسف باشم برای اطرافیانم

با این طرز فکرشون

سر موضوع تکراری جنس پسر دوستی

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی دوستم ، منم خیلی خیلی ناراحت میشم مثلا میگن انشالله پسر دار بشی یا انشالله دومیش پسر بشه یا کسی پسر دار بسه کلی افتخار میکنه یا به کسی که پسر داره حسودی میکنن

آخه چطور دلشون میاد، دختر پر از خیر و برکتت ، روزیش رو وقتی تو شکم مادرشه میاره چه برسه دنیا بیاد

واقعا برای اینهمه فقر فرهنگی متاسفم 😔

هه من یه دختر یه پسر داشتم سر سومی رفتن سونو گفتن دختره خالم خبر شده بود زنگ زده میگه خدا بزرگه دخترم گریه نکنی  دختر از هیچی که بهتره😨😨

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است

منم دوتا دختر دارم وقتی برای سونو گرافی دومین دخترم رفتم و دکتر گفت دختره بی اختیار بغض گلوم رو فشار داد وقتی ذوق و شوق دختر بزرگترم رو دیدم خیلی خیلی خجالت کشیدم از خودم از مطب که بیرون اومدم به دلم رجوع کردم و فهمیدم منم از ته دل دختر دوست داشتم وفقط به خاطر عکس العمل اطرافیان دچار همچین احساس بدی شدم وبه خودم قول دادم هرکس خواست دلسوزی کنه یا حرفی بزنه من اصلا ناراحت نشم چون واقعا دختر داشتن نعمت بزرگیه قدرش رو بدون

پدرت  بنده خدا تقصیری نداره 

کلا فرهنگ ایرانی همینه 

اونا هم تحت تاثیر پدر و مادراشون و حرف هاشون هستن 

کاریش نمیشه کرد .

تو جامعه الان دیگه ماشالا دخترا تو همه عرصه ها از پسرا جلو ترن  فقط قانون های ما در مورد خانوم ها مسخرس 

که ایشالا به زودی نابود بشه

پیج 

یه خواهرشوهر خل و چل دارم امسال دختر دومش بدنیا اومد ولی عاشق پسره نه مادرشوهر داره نه پدرشوهر جاری و خواهرشوهراشم سال به سال نمیبینه..یعنی خونواده شوهری نداره که بگن وااااای چرا پسر نداری

ولی خودش همش خودخوری میکنه برا اینکه کم نیاره همش میگه دختر خوبه خدا دوسم داشته بهم دختر داده پسر چیه بزرگ میشه میره دختره که میمونه

خیلی روانی و عقده ایه نمیدونم چرا

البته جاریمم سه تا پسر داره 

ولی خونواده شوهرم اصلا تو فاز جنسیت نیستن این الکی خودشو درگیر کرده خداشفاش بده

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است