2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو کل باردای تقریبا ۷ بار تبخال زدم اگه اشتباه نکنم  تو نت خیلییی اراجیف مینویسن عزیزم

اره لامصب, بخدا امشب گفتم وای فای و خاموش کنم دیگه تونت نرم, باز گفتم بزار واسه تبخال یه سرچ کنم, که اینجوری شد,به دکتر زنان نشون دادی؟ 

من همیشه خدا تبخال دارم😑

اشکالی نداره؟؟ به دکترت گفتی؟ من خیلی وقت بود نزده بودم نمیدونم از کجا اومد, دیگه دارم از نت متنفر میشم هر وقت میرم توش جز استرس هیچی نداره

اره لامصب, بخدا امشب گفتم وای فای و خاموش کنم دیگه تونت نرم, باز گفتم بزار واسه تبخال یه سرچ کنم, که ...

عزیزم هیچ مشکلی نیست مطمئن باش با تبخال میرفتم دکتر دیگه اگه موردی بود خودش میگفت الانم پسرم ۱۴ ماهشه   

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
عزیزم هیچ مشکلی نیست مطمئن باش با تبخال میرفتم دکتر دیگه اگه موردی بود خودش میگفت الانم پسرم ۱۴ ماهش ...

خدا حفظش کنه خداروشکر کاش منم زودزایمان کنم تموم شه همه چی,تازه 15هفته م

اشکالی نداره؟؟ به دکترت گفتی؟ من خیلی وقت بود نزده بودم نمیدونم از کجا اومد, دیگه دارم از نت متنفر م ...

ن نگفتم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه چون چن بار رفتم دکتر دیده خودش چیزی بهم نگفت☺دکتر ب شدت دلسوز و مهربانی دارم چیزی باشه بهم میگ

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
ن نگفتم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه چون چن بار رفتم دکتر دیده خودش چیزی بهم نگفت☺دکتر ب شدت دلسوز و ...

انشاالله به سلامتی زایمان کنی, واسه منم دعا کن لطفاا

روش سیر بذار خوب میشه،طوری نمیشه نگران نباش

خیلی کوچیکه خیلی, کسی ببینه شاید فکر کنه جوشه خودم تو اینه متوجه شدم تبخاله, نگران نبودم اصلا, نتو خوندم ترسیدم