2777
2789
عنوان

واسه پسرم فسنجون پختم😋😋😋😋+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 28 پست
دلت خوشه ها پوست استخونه از همه غذاها فقط دو سه تا قاشق بخوره نهایت.پوستمو کنده

چند سالشه؟دختر من 3 سالشه 4 قاشق میخوره فقط اونم برنج خالی بدون خورشت

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
اسمت😂😂😂

تازه اسم اون دوستمون   یه سطل ماست   جالبه😄😂😂😂

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوشه ها پوست استخونه از همه غذاها فقط دو سه تا قاشق بخوره نهایت.پوستمو کنده

خب یه وعده رو باز خیلی سنگین نکن روده بر کنه ک بیچاره میشی

منم ی روز عصاره ی بو قلمونو با رو غن کنجد قاطی کردم دادم دخترم مسهل شد

تصمیم گرفتم یاواش تر تقویتش کنم

خب یه وعده رو باز خیلی سنگین نکن روده بر کنه ک بیچاره میشی منم ی روز عصاره ی بو قلمونو با رو غن کنج ...

عصاره با روغن کنجد خودت بخوری اسهال نمیشی خدایی😂آب و روغنه همش دیگه 

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢
مرسی من شوهرم رنگش دوسداره سیاه بشه 

علاوه بر رب  اکه گردو و مغز پسته یا هر چی هم بهش اضافه میکنی تفت بدی تیره تر میشه  ینی مرغو گردوشو سرخ ونی که البته خیلی ضرر داره  رنک رب انار خونگی هم با بازاری فرق داره تیره و روشنن

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
جالبی از خودته دوستم😘

😄😄منم نانایم😅😅💃💃💃💃💃

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
یه گونی حبه انگور هم بود😂

ندیدمش😂😂حالا چرا گونی   انگور رو تو جعبه میچینن له نشه  تو گونی نمیزارن که😐😐😄😄😅😅😂😂