2777
2789
عنوان

خب داشتم جواب همه رو میدادم... چرا گزارش زدید اخه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست
من امشب كلي گريه كردم جاريم اومد كلي دعوا كرد رفت دو ساله هر روز مياد ناهار و شامش اينجا هميشه هم مي ...

وای بگو اخه عنتر خانوم داری تو سال ۲۰۱۹ زندگی میکنی... این افکار کهنه و پوسیده عصر حجری چیه اخه😒😒

وای بگو اخه عنتر خانوم داری تو سال ۲۰۱۹ زندگی میکنی... این افکار کهنه و پوسیده عصر حجری چیه اخه😒😒

خودم دو تا پسر دارم هم خوشگلن هم لاغر،منم ميتونم روز و شب بگم بچه هام چشم خوردن چاق نميشن

ولي ميگم مهم اينه سالم اند،

امروز احترام رو گزاشتم كنار گفتم اخه دختره تو رو كدوم خري چشم ميكنه ك من دوميش باشه،كاشكي خوشگل بود

اخرم از رو نميرفت ميگفت من ك از خودم نميگم رفتم پيش فلاني گفته تو چشم كردي دخترم رو

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسي اسم پسرررت هامينههههه!؟

مگه ميذارن تو ثبت احوال؟

منو شوهرم اينو در نظر داشتيم بذاريم البته نميدونستيم وجود داره

با توجه به اسم منو خودش اينور اونور كرديم هامينو درست كرديم،كه نگو از بخت خوش ما اسم هامين واقعا هستش

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
اسي اسم پسرررت هامينههههه!؟ مگه ميذارن تو ثبت احوال؟ منو شوهرم اينو در نظر داشتيم بذاريم البته نمي ...

بله عزیزم اسم پسرم هامینه... منم از تو اسامی اصیل ایرانی انتخاب کردم... اتفاقا معنی بسیار زیبایی داره... به معنی گرما بخش . گرما دهنده. گرم و تابستونی هست😍🤗

بله عزیزم اسم پسرم هامینه... منم از تو اسامی اصیل ایرانی انتخاب کردم... اتفاقا معنی بسیار زیبایی دار ...

چقد خوب و با مسما😍

انشالا هميشه گرما بخش زندگيتون باشه

منو شوهرم انقد پيچونديم كلمات رو تو هم،هامين درآورديم

فك نميكردم معنادار باشه🙈

آخه نت نوشته بود ثبت احوال قبول نميكنه،سايتش هم رفتم،هامين رو جزو اسامي قبولي اداره نياورد🤔

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍