2777
2789
من دو تا پشت سر هم دارم خودمم خواستم سه سال و یه سال اولا میگفتم یه دونه دیگم میارم اما پشیمون شدم ا ...

این حرف دکتر هلاکویی رو با توجه به شواهدم قبول ندارم.ما سه تا بچه ایم اما رابطه من و برادرم بسیار بسیار قوی تر از رابطه ام با خواهرمه که بچه سومه.اتفاقا مشاوری بهم گفت معقول فرزندآوری سه تا بچه است.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه تا دارم از لحاظ مالی خدا رو شکر میتونیم تامینشون کنیم خودمم حوصله بچه رو دارم عاشق بچه هامم اما از وقتی سومی رو باردار شدم تا الان که 8 ماهشه از دست نگاههای مردم وقضاوتهاشون حسابی خستم اصلا دلم نمیخواد از خونه بیرون برم تو خونه احساس ارامش بیشتری دارم بیرون که میرم زمین وزمان بهم گیر میدن اخه چرا سه تا بچه اوردی اگه میتونی نیش وکنایه مردمو تحمل کنی بیار خیلی هم خوبه

من سه تا دارم

شوهرم کارمنده دولتیه خونه دارم از خودم اما خب کوچیکه و وضع مالیمم متوسط

اهل شعار و تظاهر و اغراق نیستم

پس رک میگم اینکه میگن هیلییی خوبه و زندگیت گرم میشه و فلان ،بیشترش شعاره

روزایی که با هم مریض ان بیا و ببین 

روزایی که یه ساعت نمی تونی درست برای خودت وقت بزاری و مدام تو جفت و جورکردن نیازهاشونی

تو دوره ای که گرونی گریبانگیره اول باید به فکر رفع رجوع نیازهاشون باشی

بله میریم بیرون و سه دست لباس مرتب تنشونه و تمیز و خوشگل کنارمن خیلیا میگن وااای خوش به حالت چه نازن

اما خب سختی های خودشونن دارن

من دلم میخواست ارشد بخونم انا الان می بینم برم سراغش پولم به شهریه ها نرسه و بچه ها واجب ترن

اینکه می دوییم فقط واسه بچه ها

حالاااا شاید بعضی بگن اگر وضع مالیت خیلی روبراه بود اینجوری نبودی

نه عزیز دیدم کسایی که وضعشونم توپه اما حوصله ندارن

گذشت این همه فداکاری رو ندارن

آخرش بگم

شییییییرین جون سالم خودمممممم

نه بچه زیاد نه شوهر دسته گل نه خواهر نه برادر و نه ... هیچ کس جای خودت نیست 

فقط بچسبید به سلامتی و جان شیرین و سالم خودتون که این بدردمون میخوره نه بچه

اینکه بچه بیاریم دورمون شلوغ شه تو پیری همه حرفه

از کجا معلوم تو پیری مهاجرت نکنن یا گیر یه آدم از خدا بی خبر نیفتن و یا این قدر گرفتار نباشن نتونن مرتب بیان پیشموون

اول خودتون بعد قدر شوهر تونو بدونید

خدایا تنهامون نزار
من چهارتا میخوام بیارم  والا ملت فکر الانشن  بعدا پیر شدی کلی بچه دورته با کلی نوه😍😍😍

تو. این دوره کدوم بچه ای دور پدر مادر میمونه بچه بیشتر فقط مشکلات بیشتره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من پسرم 16ماهشه الانم 4ماهه حامله ام همش میگم دو تا پسر خیلی شرور میشن خیلی شیطون میشن ب حرفت گوش می ...

گاهی گوش میدن گاهی نه دعوا دارن بازی دارن با هم گاهی پشت هم در میان اگه من یا باباشون یکیشونو دعوا کنیم 

خلاصه باید اعصاب فولادین داشته باشی حالا من تا وقتی که دوتا بودن خیلی راحت بودم ولی الان هم بزرگتر شدن هم سه تا شدن موهام داره سفید میشه خیلی سخته ولی خو بیشتر اوقات هم لذت بخشه 

آن شاالله که نی نیت صحیح و سالم دنیا بیاد 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

زنده باشه عزیزم😍 اینجور ک من حساب کردم هنو دخترم سه ساله نشده من دومی رو میارم😂

بهترررررررر 😉😗😗😘😘😘

یاد گرفتم به هرکسی خوبی نکنم .. تمام دنیام همسرمه و دخترم و نی نی تو راهیم 😍😍😍😍

خیلی دوست داشتم ک ۳تا بچه داشته باشم ولی بعد از سختی های بارداری و زایمان بچه ی دوم کنسل کردم آرزوم رو و فعلا شدیدا دعا میکنم کسایی ک بچه میخان بچه دار بشن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️