2777
2789
عنوان

اخه من چی بگم بهشون

159 بازدید | 9 پست

سلام شوهرم یه شب در میون خونس شب کاری دارن روز مادر سه شنبه هفته قبل خونه بود ساعت ۶رفتیم خونه مامانش کیک و کادو بردیم ساعت نه و نیم اومدیم ییرون که بریم خونه مامان من ساعت یازده و نیم رسیدیم اونجا بعد از اون هفتهددیوونمون کرده چرا رفتین شام نخوردین ازتون راضی نیستم شوهرم هم بهش گفت که چون فردا نیستیم خونه مادر زنم هم برم دیگه شوهرم میگه امشب بریم‌معذرت خواهی منم اخه کاری نکردم معدرت خواهی کنم با خنده و خوشی از خونش اومدیم بیرون والا به قران مامان خودم هم اخر شب رفتم روز مادر همیشه گیر الکی میده حرصم گرفته حالا که برم چی بگم حرف زد اصلا نوضیح بدم یا بیخیال خودش هم‌میدونه شغل پسرش چیه مگه مامان من دل نداشت یا من دل ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم دمه عیدی یه کم ارامش بعدم اسمش روشه مادر شوهر تو برو بزار شوهرت عذر خواهی کنه تو جیزی نگو فقط برو دم عیدی اوقاتت تلخ نکن

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙

به نظر من بگو ما نه اینجا شام خوردیم نه خونه مادر من

اومدیم به جفتتون سر بزنیم همین

نمیشد اینجا بمونیم مادر منم چشم انتظار ما باشه 

خیلی رک توضیح بده 

زن بزرگ‌یعنی نمیفهمه شمام مادر داری 

خوبم متوجهه فقط شما چون رو نداری توضیح بدی راحت حرف میزنه

به نظر من بگو ما نه اینجا شام خوردیم نه خونه مادر من اومدیم به جفتتون سر بزنیم همین نمیشد اینجا بم ...

اصلا اون شب شام نخوردیم به هر دو جا برسیم  الان برم‌اخماش رو میکنه فقط غر میزنه منم کامل توضیح میدم میگم اگر شما مادری مادر منم مادره

اصلا اون شب شام نخوردیم به هر دو جا برسیم  الان برم‌اخماش رو میکنه فقط غر میزنه منم کامل توضیح ...

دقیقا ولی جوری توضیح بده که به شوهرتم برنخوره با سیاست صبحت کن و بگو که فرقی بینتون نمیزاریم جفتتون برامون عزیزید