2777
2789
عنوان

خانماااای با سلیقه بیاین ایده بدین

290 بازدید | 38 پست

امشب سالگرد. عقدمونه و. ازدواجمون بیاین بگین چیکار. کنم ایدا بدین

میخوام ی جشنی بگیرم دونفری به یاد. موندنی شوهرمم فهمیده رفته بیرون ذوق داره چیکار میکنم

غذا چی درست کنم؟؟؟

کیکم درست میکنم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

ته چین درست کن گل بگیر شمع بگیر بزار سر میزت قرمزم باشه

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم درو با شمع و گلبرگ تزئین کن 

ی میز خیلی رمانتیک با شمع 

غذا هایی ک دوس داره

ی موزیک آروم

چراغام خاموش

بعد بش زنگ بزن بگو 

یچی بگم ناراحت نمیشی؟

برنامه هام کنسل شد

مامانم زنگ زده گفته فلان اتفاق افتاده زود باید برم اونجا

از غذای ظهر یه چیزایی تو یخچال مونده 

برو بخور تو

ولی تو خونه بشین تا بیاد

ته چین درست کن گل بگیر شمع بگیر بزار سر میزت قرمزم باشه

واااای چه خوب یادم انداختی

عاااشق ته چینه ولی بلد نیستم بهم میگیییی

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

غذای مورد علاقه اتون ،خونه رو تزیین کن،کیک بخر،شمع بزار

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
یک ساله از ازدواجتون میگذره یا بیشتر؟

دومین ساله

پارسال براش کادو. گرفتم و. خیلی ساده بود. اون برام چیزی نگرفت دنبال این چیزا نیست

امسال کادو. نگرفتم گفتم بذار. جشن بگیرم هم من بهم خوش بگذره هم اون

مگ مردا هم واسه این روزا ذوق دارند؟؟؟؟

از اینکه میدونه تدارک میبینمو. به خودم میرسم ذوق کرده

امرووز گفتم صبح میرم دعای ندبه گفت من دارم میرم تهران گفتی خونه نباشم به کارم برسم گفتم اونم میرسم به موقعش نگران نباش خندید

فهمیدم منتظره ببینه چیکار میکنم

دم درو با شمع و گلبرگ تزئین کن  ی میز خیلی رمانتیک با شمع  غذا هایی ک دوس داره ی موزیک ...

اینم عاااالیه دمت گرم دقیقه اخر. باز. سوپرایز میشه

غذای مورد علاقه اتون ،خونه رو تزیین کن،کیک بخر،شمع بزار

ته چین دوست داره بلدین بهم یاد. بدین؟؟؟

ته چین دوست داره بلدین بهم یاد. بدین؟؟؟

برنج و آبکش کن،زعفران حل بگیر ،مرغ ابپز،ماست،زرشک

برنج و دو قسمت کن یک قسمت فقط با زعفران بزن،قسمت دوم با یک زرده تخم مرغ چند ق ماست و زعفران قاطی کن

کف تابه رو چرب کن برنج که با مواده کف تابه بریز صاف کن بعد روش برنج زعفرانی ساده بریز و مرغ و از استخوان جدا کن رو کلش بچین روش دوباره برنج زعفرانی بریز و آخر دوباره برنج مواد دار رو کلش بزار رو شعله کم درش و بزار 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori