دوستان عزیزم سلام. من این مدتی که عضو این سایت هستم از دوستان خوبم خیلی چیز ها اموخته ام. کتاب خوبی در خونه دارم که مطالب خوب و آموزنده ای از زندگی بزرگان داره. من خودم از خوندن این کتاب لذت زیادی بردم. البته تا عمل فاصله زیادی باقی است ولی به هر حال دانستن مرحله اول است. مطالب این کتاب هم موثق است. حیفم آمد دوستان خوبی که به این مباحث علاقه مند هستند از مطالب آن بی بهره بمانند. با خودم گفتم که یه تاپیک ایجاد کنم و کم کم مطالب را تایپ کنم و بذارم. از همه دوستانی که مطالب مفیدی در زمینه مسایل معنوی و مذهبی و زندگی بزرگان دین دارند خواهش می کنم که لطف بفرمایند و با قرار دادن مطالبشون در این تاپیک به غنای این تاپیک اضافه کنند. اولویت با داستان های مذهبی موثق است اما داستان های مهم و تاثیر گذار از سایربزرگان ایران و جهان نیز می تواند در این تاپیک قرار گیرد. قبلا از توجه همه دوستان تشکر می کنم. اول از چند تا داستانی که بی ارتباط به نی نی ها و ندگی خانوادگی نیست شروع می کنم تا ان شاء ا... مطالب بعدی....
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...