2777
2789
عنوان

ارغوان من اومد

599 بازدید | 36 پست

خدا جونم شکرت 

ارغوان خانم من ۱۲اسفند اومد تو بغلم 

خدایا دختر نانازی من رو حفظش کن

به اونایی که بچه میخوان یدونه خوشکل و نازشو بده 

آمین 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

مبارکه چشمتون روشن

به سلامتی 

ممنون از دعای قشنگت

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبح بخیرای جانم قدم نورسیده ات مبارک,اسفندی کوچولو. چه اسم قشنگی.خداحفظش کنه,حالت خوبه؟سزبودی ...

سلام به روی ماهت .سزارین کردم خوبم خدا رو شکر 

ان شاالله خدا یه کوچولوی ناز بهت بده 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

الاهی عزیزم..ایشالا قدمش پر خیر باشه برااتون..واای کی نوبت زایمان من میرسه..از روزی ک فهمیدم حاملم چقد دیر میگذره روزا 

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
مبارک باشه  خدا کنه یه روز منم تاپیک مثل شما بزنم...بتونم دستای کوچولوشو تو دستم بگیرم...بوش ک ...

ان شاالله عزیزم .چقدرم حس نابیه 

وقتی به دنیا اومد صورتش‌ رو گذاشتن رو صورتم همین طوری اشکام میومد 

قدم نو رسیده مبارک.دوست دارم دختردار شدم اسمش رو بزار ارغوان. 

ان شاالله عزیزم 

الاهی عزیزم..ایشالا قدمش پر خیر باشه برااتون..واای کی نوبت زایمان من میرسه..از روزی ک فهمیدم حاملم چ ...

دیگه آخرای راهی عزیزم چشم به هم بزنی تو بغلته ان شاالله