دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 عنوان اعصابم خورده 224 بازدید | 24 پست منو شوهرم باهم دعوا کردیم اعصابمو خراب کرده این رفته دوستشو وزنشو دعوت کرده من نمیتونم کمردرد دارم لگنم درد میکنه از وقتی که زایمان زودرس کردم خوب نشدم حالا خودش نمیدونه حالم خوب نیس بدم میاد از زنش اینقد خودشو میگیره وقتی میاد بعد هردقه دخترشو میبره حموم جیش کنه خیلی بدم میاد خوشم نمیاد ازش اصلا باهم رفتو آمد نداریم دوسال پیش دعوتمون کردن رفتیم بعدش خودمون دعوتشون کردیم دیگه نرفتیم فقد این خودش میره پیشش مغازه نصیحت نکنید تروخدا اعصابم داغونه خدایا به امید خودت 1397/12/17 | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۳قلوها عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 11645 خوووب پس چیکار کنیم 😊دیگه دعوت کرده زشته ن زندگی رو ب کام خودت تلخ کن نه شوهرت ....غذا از بیرون بگیر پذیرایی هم بزار ب عهده همسرت اگه خیلی اذیتی
پرستش_۹۶ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 خو حالا یه شبه دیگه...به شوهرت بگو غذا از بیرون بگیره خونه رو هم مرتب کنه تا بیان و برن و تموم بشه Have no fear..the dentist is here
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 ببرشون رستوران که نخوای خونه تمیز کنی و خرید کنی و بشور بساب کنی. زحمت پذیرایی کردنم نداری.دیگه حالا که دعوت کرده نمیشه کنسل کرد ضایع هست. از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 خو حالا یه شبه دیگه...به شوهرت بگو غذا از بیرون بگیره خونه رو هم مرتب کنه تا بیان و برن و تموم بشه بابا این خرج میکنه منه بدبخت باید همه کارا رو بکنم خودشم که اصلا کمک نمیکنه خدایا به امید خودت
پرستش_۹۶ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 بابا این خرج میکنه منه بدبخت باید همه کارا رو بکنم خودشم که اصلا کمک نمیکنه از خانوادت کسی نیست بیاد کمکت Have no fear..the dentist is here
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 ببرشون رستوران که نخوای خونه تمیز کنی و خرید کنی و بشور بساب کنی. زحمت پذیرایی کردنم نداری. دیگه حا ... دوستش هم خیلی پررو هر روز بش میگه چرا دعوتم نمیکنی چرا دعوتم نمیکنی اینم بش گفته جمعه بیا خدایا به امید خودت
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 از خانوادت کسی نیست بیاد کمکت نه بابا نمیان خدایا به امید خودت
پرستش_۹۶ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 نه بابا نمیان خواهش کنی هم نمیان؟😐 Have no fear..the dentist is here
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 جروبحث کردیم سرم داد زد اعصابمو داغون کرده هرچی میکشم از دسته اینه نمیتونه جلو دهنشو بگیره خدایا به امید خودت
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 خواهش کنی هم نمیان؟😐 نه مامانم که بیکار نیس خاهرم هم سرکاره فردا تعطیله میخاد استراحت کنه خدایا به امید خودت
پرستش_۹۶ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 نه مامانم که بیکار نیس خاهرم هم سرکاره فردا تعطیله میخاد استراحت کنه یه روزه خببببب...چه میدونم من بودم کمک میگرفتم.اعصابمم خورد نمیکردم.دیگه هم رو نمیدادم😊 Have no fear..the dentist is here
eshghmadar عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1446 دوستش هم خیلی پررو هر روز بش میگه چرا دعوتم نمیکنی چرا دعوتم نمیکنی اینم بش گفته جمعه بیا وای عزیزم من کاملا درکت میکنم من امشب مهمونی داشتم بخدا داشتم روانی میشدم بچه هاش وحشی بودن وحشی بخدا میخواستم گریه کنم از دستشون،
eshghmadar عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1446 حالا مادره پرو نبود وگرنه قاطی میکردم،من اجازه نمیدم که مهمون حتی آشپزخونه ی من ونگاه کنه چه برسه به مهمون
دنیای مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2085 وای عزیزم من کاملا درکت میکنم من امشب مهمونی داشتم بخدا داشتم روانی میشدم بچه هاش وحشی بودن وحشی بخد ... وای نگو جلو بچه هاشونو هم نمیگیرن تازه اون دفه اومدن خونمون هردقه بچشو میبره حموم جیش کنه آخه مگه حموم جا جیش کردنه داخله تشتم هم نجس کرده بم میگه این آبو بریز نجسه 😖 خدایا به امید خودت