2777
2789
عنوان

بیخواب تنهام همون ک بادای صدار ابرومو برده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 146 پست
ببخشید عزیزم یعنی الان حین تاپیک هم میزنی؟

لیلیوم من عاشقتم 😂😂😂😂😂😂

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی سخته خیلیا

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓
منم   هر پستی لایک میکنم بعد اسمشو نگاه میکنم میبینم تویی      

با اون تاپیک کلی عاشق پیدا کردم 😂😂😂

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ینی شل کنم بیان بیرون؟

نه عزیزم میگم ببین با چه روشی دیگه ایجاد نمیشن. مثلا کدوم دمنوش یا غذا واست خوبه. کدوم بده. فعلا این چیزایی که گفتم مستمر بخور ببین چطور میشی

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
گفت باید بکنی ولی فعلا نه  من دکترم رقتم قرصاش بی تاثیر بود امیدی ندارم

من میگم فردا رو روزه بگیر یه استراحتی به معده بده 

ببین اوضاع نفخ چطور میشه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
بچه ها کلا همتون خعلیییییی جوکید😂دمتون گرم خندیدیم سر کیف اومدیم😄

تاپیک قبلیشم بخون. از بهترین تایپکای نی نی سایته بخدا 😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2556407/آبروم-همه-جا-رفته-راهکار-بدید