2777
2789
عنوان

بیخواب تنهام همون ک بادای صدار ابرومو برده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 146 پست

یه لقمه مونده به سیری دست از غذا خوردن بکشی و غذای ساده و سبک بخوری بدون مخلفات مثلا سالاد و ماست و ترشی نخوری و مایعات یک ساعت قبل و بعد غذا نخوری 

بازم نفخ میکنی ؟ 

من قبلنا خیلی نفخ داشتم ولی الان مدتیه به خاطر لاغری 

رژیم سالم خوری دارم و موارد بالا رو رعایت میکنم  اصلا نفخ نمیکنم حالم خوبه خدارو شکر 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شدت من نیستی 😢

از کجا میدونی من سال ها پرهیز غذایی دارم. ولی خب کم زیادش مهم نیست. مهم کنترلش هست. یوگا هم به کاهشش کمک میکنه. من یوگا هم کار می کنم. 🌹

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
نه روان روان

اگه اینقد روان باشه که با هر گ و ز یکی باید بهت شورت جدید بده 😂 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اره وینتر شورتیو صدا میکنم 😂

جووون در رکابت باشم 😂😂

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نه روان روان

اگر روانه پس بعیده که روده هات گرم باشن چون روده گرم و خشک باعث یبوست و خشکی مدفوع میشه. شاید مزاج کلی خودت گرم و خشک باشه اما معده ت یا روده هات سرد باشن. نفخ زیادم علامت سردیه

نمیتونم کنترل کنم درمیرن یهو

هنوز باهاش کنار نیومدی دختر خوب. می خوای دیگه نباشه. ولی اینطوری نیست. اول بپذیر مشکلتو بعد راه حلش رو پیدا کن. انتظار نداشته باش که با چند تا قرص سریع خوب بشی. بعضی دردا مزمن ان. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون