2777
2789

خانواده شوهر شهرستانن و تو عید باید رفت و دیگ نمیشه نرم قبلا هروقت میخواست بره. نمی رفتم و خودش میرفت منم راضی بودم والا . پارسال عید هم نرفتم چون شوهرم مرخصی نداشت.مشکلم بیشتر بچمه اونا حونشون حیاط داره و بچه منم ب شدت شلوغ میدونم اونجا خودشو تو حیاط و باغچه و اب بازی غرق میکنه منم هلاک میکنه و مثل خودم هست شب جاش عوض بشه اصلا نمیخوابه حالا نمیدونم ب شوهرم الان بگم نمیام یا شب عیدو خراب نکنم حالا دوم سوم بهش بگم.نخوام برم ک نمیتونه مجبورم کنه نهایتا قهر میکنه .البته من پارسالم گفتم میگم بیان ک نیومدن ناسالم گفتم اونا بیان دعوت کنم ک نه نمیارن گفت نه نمیان اونا.بریم حوصله ندارم هی بگن بهم شوهرم میگفت.چه کنم..چیه این عید از عید متنفرم

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عید ندوست😥

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

[QUOTE=84051680]سالی یکبار و مجبوریم بریم چاره ای نیست[/QUOTE بخدا من ب شوهرم میگم من نمیام تو روهم اجبار نمیکنم خونه بابام بیای اصلا نیای من راحترم حیف نمیخوام فعلا بجنگم وگرنه بهش می گفتم نمیام 

منم مثل تو با این تفاوت که مامانم و اینا هم شهرستانداند و من تصمیم گرفتم نریم.اعضاب و آرامش من مهمتر ...

خوبه ک نمیرید