2777
2789

خیلی ناراحتم خیلی از نظر مالی کلی تو مضیقه هستیم خسته شدم می دونم هستن کسایی که گوشت ندارن بخورن نون ندارن بگیرن و خیلی چیزای دیگه

ولی واقعا منم آدم دلم خیلی چیزا می خواد همیشه باید حسرت بخورم همیشه باید تحقیر بشم . می بینم مانتو خریده 200 تومن دلم می گیره مانتو 80 تومنی حتی برام گرونه واسه عید هیچی نخرید حتی جوراب. یکی می گفت مانتو و شلوار خریده 960 واقعا انصافه ما با این حقوق زندگی کنیم اونوقت یکی اینجوری خرج کنه😞😞 تازه می گفت هر کس به اندازه کاری که می کنی پول در میاره و خرج می کنه پس چرا حقوق اون کارگر کمتر از یه مدیریه که یه امضا فقط می زنه

آرزوی یه پیتزا و رستوران رو دلمه آرزوی یه رژ و کرم رو دلمه آرزوی یه مانتو شیک رو دلمه آرزوی یه کفش خوب رو دلمه که شب ها از پا درد ناله نکنم و.. نگید سلامتی که همه اونو دارن

بهم بگید خدا کجاست کجای این دنیاست که عدالتش نمی بینم. نگید واسه اون دنیاس که اصلا عادلانه نیست یکی تو این دنیا خوشی کنه و ما...😞😞😞😞

فقط خواستم بگم اگه دارید خوش به حالتون قدرش بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیییی لعنت به باعث وبانیش..خیلیا تو ایران زیر خط فقرن خیلیا از بالای خط ثروتم رد شدن دارن میرسن به فضا.بسکه اینجا حقوقها ناعادلانه س فاصله طبقاتی زیاده ...دیگه نمیتونم بیشتر بگم چون ده بار قطع دسترسی شدم بذار لال بمونم🤐

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....
مجردم دانشجوام. بابام بازنشسته اس

خوب پس ، فقر تو متاهل ی بیشتر عذاب میده، ببین عزیزم ببین چه کاری ر میتونی انجام بدی حتما دنبال درآمد باش حداقل خیاطی

پرستار خونه مامان بزرگم متولد 65 هست یه بچه شیش ساله داره طلاق گرفته ، تو خونه مردم کار میکنه تو تالار کار میکنه، الانم میخواد بره آموزش فیلمبرداری عروسی ببینه، مطمعنم اینده خوبی خواهد داشت 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

درکت میکنم عزیزم منم امسال فقط تونستم برای شوهرم یه پیراهن بگیرم وایه خودم هیچی مادرم 5 0تومن پول داد بهم که واسه بسرم لباس بگیرم اونم توی خونه خرج شد واسه روز پدر هم پول ندارم چیزی بگیرم تازه قصد دا م فردا برم نمایشگاه بهاره شاید بتونم 1 کیلو گوشت قرمز بگیرم فقط بذا بچم خدا نگذره از باعث بانی این گرونی

عزیز دلم شرایط برا همه سخت شده ولی حقیقتا حقوق کارگر  کمه .اماااااااا کسیکه مدیره کسیکه دکتره کسیکه مهندسه مطمینن هزینه و زمان بیشتر گذاشته تاب اینجا برسه زحمت بیشتری کشیده اونایی ک میلیارد هستن هم همونطوری ب اینجا نرسیدن همه سختی میکشن مطمین باش هیچی ب اسون بدست نمیاد .ولی قبول دارم اینجا فاصله طبقاتی خیلی زیاده متاسفانه و اوصاع واسه قشر متوسط الان واقعا سخت شده این شرایط واسه اکثریت افراد جامعه ماست 😔😔