2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست يه لحظه بیاید

358 بازدید | 20 پست

سلام دوستان،قصه من مفصله توی تایپکای قبلم هست،اینجا خلاصه ميگم، با یکی تقریبا 2/5 ساله در ارتباطم،بین ما قهر و اشتی زیاد بوده و هر دفعه یا اون آشتی میکرد یا من، یه مدت بود خیلی باهام سرد شده بود و عکسای عاشقونه می گذاشت پروفايلش منم گیر میدادم تا اینکه کلا بلاکم کرد و یک ماه نبود، بعد یک ماه پیام داد و گفت ميخوام ببینمت، وقتی همو دیدیم برام توضیح داد که گرفتار بوده و معذرت ميخواد و... با هم خوب شدیم،من اومدم خونه اما باز روز بعدش پیام داد که نمی تونه با من بمونه چون خیلی گرفتاره و حال روحیش خوب نیست، واقعا حالم بد شد اون لحظه... ولی گفت یه روز باز باهام حرف ميزنه... خلاصه اینکه الان يه ماه گذشته هیچی نگفته،،، منم چند بار زنگش زدم گفت کار دارم و زود تموم شد حرفمون، دیگه خسته ام، کلافه ام،دوسش دارم و نمی دونم چیکار کنم،ایندفعه ميخوام واقعا درست بشه همه چیز،،، هرکسی میتونه راهنماييم کنه، به نظرتون چیکار کنم بیاد و بمونه واسه هميشه؟ به نظرتون اینجا قانون جذب میتونه کمکم کنه؟ ديگه سراغش رو نگیرم خوبه یا بدتره؟ آخه مثلا دیروز چندبار زنگ و پیام دادم جواب نداد دیگه غرورم خیلی شکسته. کمکم کنید بچه ها

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدوبیست درصد تابلوووو ومشخصه که سرش به یه جایی بند شده وسفت وسخت هم بند شده....از فکرش بیا بیرون با احترام وعزت نفسه کامل تا دیرنشده وضربشو نخوردی☺

عاشق این استیکرام😂

دختر خوب خودتو اینقدر کوچیک نکن...نمی دونم اون دوستت داره یا نه ولی اگه دوستت داشت هر دفعه نمیزاشت و‌نمیرفت...دوستی با نامحرم گناهه عزیزم اگه همو میخوایید بگو بیاد خواستگاریت..ولی بهترین کار تموم کردن رابطتونه و مطمعنم طرف آدم زندگی نیست:)

قسم خورده به یک قــ⁦♥️⁩ـلب💍✨
صدوبیست درصد تابلوووو ومشخصه که سرش به یه جایی بند شده وسفت وسخت هم بند شده....از فکرش بیا بیرون با ...

اگه دلش جایی بند شده چرا خودش برگشت سمتم و باز جا گذاشت رفت؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.
اگه دلش جایی بند شده چرا خودش برگشت سمتم و باز جا گذاشت رفت؟ 

واسه اینکه اون طرفش واسش طاقچه بالا میزاره همون کاری که اون داره با تو میکنه اون با این میکنه

عاشق این استیکرام😂
واسه اینکه اون طرفش واسش طاقچه بالا میزاره همون کاری که اون داره با تو میکنه اون با این میکنه

آره منم به این فکر کردم، 

عزیزم يه سوال ديگه، به نظرت چیکار کنم؟ به نظرت ديگه از امروز بهش زنگ و پیام ندم خوبه؟ من 2/5 سال وقت گذاشتم توی این رابطه، حقم نیست اينجوري بهم خیانت بشه،بهش بدی نکردم هیچ وقت فقط يه وقتایی بهش گیر میدادم، من دوسش دارم، چیکار کنم خدااااا 

یارب نظر تو بر نگردد.
آره منم به این فکر کردم،  عزیزم يه سوال ديگه، به نظرت چیکار کنم؟ به نظرت ديگه از امروز بهش زنگ ...

دیگه نه زنگ بزن نه اس بده...منتظر باش ببین اون چه اقدامی میکنه...صبور باش...اگه میتونی هم تو تل واینا با یه شماره دیگه زیر نظر بگیرش.ولی هیچوقت خودتو به هیچ مردی تحمیل نکن ...اگه بخادت خودش همه کاری میکنه تا بهت برسه ....

عاشق این استیکرام😂
دیگه نه زنگ بزن نه اس بده...منتظر باش ببین اون چه اقدامی میکنه...صبور باش...اگه میتونی هم تو تل واین ...

باشه عزیزم، یه مدت اینکارو می کنم، بخدا من خودمو بهش تحمیل نکردم، حتی بهش گفتم تصميمت چيه؟ پرسیدم ميخوای جدا بشيم؟ فقط سکوت کرد هیچی نگفت 

بهش ميگم اگه ميخوای تمومش کنیم حداقل درست و حسابی خدافظی کنیم،چون واقعا برام سخته رابطه ای که 2/5 سال طول کشید رو با تلفن و پیام تموم کنم، اما باز هیچی نميگه... 

یارب نظر تو بر نگردد.