2777
2789

اقا من همونم که الان تامیک برنج گذاشت...دمتون گرم رفقا...گفتم الان همه میخره میکنن باید با کلی ادم دعوا کنم😕همه اومدن با حوصله توضیح دادن....

بوس به کله تک تکتون😘

این جیزی که میخوام بگم مال دیروزه...تو ازمایشگاه دیدم...این کنجکاوی لعنتی باعث شد درشو باز کنم و از دیروز همش عذاب وجدان دارم...چه کاری بود من کردم....😷😠ولی بهش دست نزدم...تازه خیر سرم رفته بودم تحقیق کنم همش داشتم ازینا عکس میگرفتم...

من خیلی ادم مضخرفیم اره؟؟😔😳کارم زشت بود...

ای بابا...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش به حالت 😍😋

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بزاربزارببینیم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)