2777
2789
عنوان

از دست کتک های شوهرم به خانه امن پناه بردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4299 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟  مردای رشتی که خیلی زن ذلیل هستن منم اصالتا مال اطراف مشهدم و شوهرم رشتیه خیلی زن ذلیل و تو مشتمه. جندباری هم با جارو کتکش زدم .صداش در نیومده.  خیلی برام عجیبه چون شوهرای خواهرامم همه زن ذلیلن و دست بزن ندارن همه رشتی.رشتی ها مرداشون خیلی خوبن

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
خانوادم مشهدمقدس  هستن من غریبم اینجا

چرا نميري پيششون!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قبول داریم کتک زدن از هر کسی اشتباهه ولی دعواتون رو  چ بود قبلا هم کتک زده

آره متاسفانه سر هرچیز کوچیکی دعوا راه میندازه ناراحتی عصبی داره و فوش های خیلی رکیک به خانواده ام میده من خیلی بد بختم همش فوش میخورم 

چجوری پیدا کردی بهزیستیرو؟؟ میشه توضیح بدی

راز فیلم ملی و راه های نرفته اش متوجه شدم رفتم کلانتری اونا منو راهنمایی کردن که رفتم واقعا اون یه هفته اونجا من آرامش داشتم 

جدی میگی؟   مردای رشتی که خیلی زن ذلیل هستن منم اصالتا مال اطراف مشهدم و شوهرم رشتیه خیلی زن ذ ...

آره همه همین رو میگن ولی همه جا خوب بد پیدا میشه من اینجام میبینم مردای رشتی رو شنیدن کی بود مانند دیدن

آره وکیل بهم گفت همه چیز تو میگیرم حتی بچه مال تو میشه یعنی میشه طلاق بگیرم لیندن خراب تر نمیشه

به نظرم بعد از طلاق بچه اسيب روحى كمترى ميبينه به هرحال اونم كتك خوردن شما رو ميبينه